چهارشنبه 4 شهريور 1405

عمق داخلی سازی ۷۵ درصدی در صنعت لوازم خانگی

  تاريخ:سوم شهريور 1405 ساعت 10:09   |     کد : 451477   |     مشاهده: 30
امید فاضلی نیا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت و معدن خبرگزاری صدا و سیما افزود: کل بازار لوازم خانگی ایران حدود ۷ میلیارد دلار است که یک و نیم میلیارد دلار آن خارجی و بقیه ساخت داخل است، هر چقدر عمق ساخت داخل را بیشتر کنیم، ارزبری محصولات کاهش می‌یابد.

وی با شاره به موانع تولید در شرایط فعلی کشور گفت: بخشی از مشکلات مرتبط با شرایط جنگ در کشور است، اما بخشی دیگر بخاطر تصمیمات دولتی و سیاست‌های تحمیلی به صنعت است، بطور مثال در حوزه تامین ارز می‌توان با شیوه‌های مدیریت صحیح و هماهنگی‌های بین دستگاهی بخشی از مشکل تامین ارز را رفع کرد.

فاضلی نیا افزود: موضوعاتی نظیر صف‌های طولانی تخصیص ارز، افزایش هزینه بیمه تامین اجتماعی و سختگیری‌های سازمان امور مالیاتی در شرایط جنگی یا مسدود کردن حساب تولید کننده از جمله این اقدامات است.

دبیرکل انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران گفت: در سال ۱۴۰۳ کل ارز تخصیص یافته به وزارت صمت ۴۳ میلیارد دلار بود، این رقم در سال ۱۴۰۴ به ۳۲ میلیارد دلار کاهش یافت و امسال به عدد ۲۶ میلیارد دلار رسید، مفهوم این کاهش‌ها این است که ارز تخصیص یافته به هر یک از شاخه‌های صنعت کمتر خواهد شد و باید با مدیریت صحیح و بکارگیری شیوه‌های تازه برای تامین ارز، مانع از کاهش تولید شد.

http://www.sanatnews.ir/News/1/451477
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است