شنبه 21 شهريور 1405

ضرورت افزایش مناسبات اقتصادی و مالی کشور‌های عضو بریکس

  تاريخ:بيست و يکم شهريور 1405 ساعت 14:10   |     کد : 451885   |     مشاهده: 14
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ در حاشیه اجلاس بریکس در دیدار با آقای آبی احمد علی نخست‌وزیر اتیوپی گفت: متأسفانه در ماه‌های گذشته شاهد حملات ناجوانمردانه‌ای دشمن به کشورمان بودیم، دشمن تلاش کرد تا با ایجاد اختلاف در بین مردم اقدام به خون‌ریزی کند، اما این اقدامات وحشیگرانه دشمن، مردم ایران را متحد‌تر کرد و امروز مردم ایران با تمام توان در برابر تجاوز دشمن ایستاده‌اند.

رئیس جمهور اظهار داشت: با مقاومت مردم ایران، آمریکا و اسرائیل به نیات شوم خود دست نخواهند یافت، ما ارتباطات‌مان را با کشور‌های مسلمان و همسایه تقویت کرده‌ایم، روابط ما هزاران سال است که با همسایگان خود پابرجاست و این روند روز‌به‌روز توسعه خواهد یافت.

آقای پزشکیان، سابقه طولانی ارتباطات ایران و اتیوپی را قابل توجه دانست و خاطر نشان کرد: ایران و اتیوپی با سابقه طولانی بیش از ۷۰ سال ارتباط برادرانه نشان دادند که همیشه در کنار یکدیگر بودند و بدون شک این ارتباط منسجم‌تر و منظم‌تر خواهد بود.

نخست وزیر اتیوپی نیز ضمن تسلیت شهادت مقام معظم رهبری گفت: مقاومت، تاب‌آوری و میهن‌پرستی شما ایرانیان دستاورد بزرگی است که ما مردم اتیوپی می‌خواهیم از شما بیاموزیم.

آقای آبی احمد علی، خواستار توسعه ارتباطات بین اتیوپی و ایران شد و گفت: ما مراودات اقتصادی و فرهنگی متعددی را با کشور‌های همسایه ایران داریم و تمایل داریم تا این مراودات با ایران نیز افزایش یابد.

http://www.sanatnews.ir/News/1/451885
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است