يک شنبه 22 شهريور 1405

آغاز اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها از اواخر هفته

  تاريخ:بيست و دوم شهريور 1405 ساعت 11:51   |     کد : 451906   |     مشاهده: 16
به گزارش ایسنا، همزمان با نزدیک شدن به آغاز نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، پذیرش و اسکان دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه از ۲۷ شهریورماه آغاز خواهد شد.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی تهران کلاس های آموزشی دانشجویان این دانشگاه در نیمسال تحصیلی جدید از شنبه ۲۸ شهریورماه آغاز می شود بر این اساس دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها می‌توانند از جمعه ۲۷ شهریورماه برای پذیرش و استقرار در محل خوابگاه خود مراجعه کنند.

دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد؛ فرآیند پذیرش دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها از جمعه ۲۷ شهریورماه آغاز خواهد شد و از مراجعه پیش از تاریخ تعیین‌شده خودداری شود.

پیش از این معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از افتتاح و بهره‌برداری خوابگاه بوستان ۳ در آبان‌ماه خبر داد و گفت: پروژه خوابگاه گلستان ۳ ویژه دانشجویان دختر با پیشرفت مطلوب در حال ساخت است، تلاش می‌شود این مجموعه برای سال تحصیلی آینده آماده بهره‌برداری شود. همچنین پروژه فضای روباز ورزشی در ضلع جنوبی بوستان ۴ همزمان با افتتاح خوابگاه بوستان ۳ رونمایی خواهد شد.

بنا بر اعلام دکتر محمد حسین پورغریب، پروژه بوستان ۳ با مساحتی بالغ بر ۵۷۰۰ مترمربع، تا ابتدای آبان‌ماه سال جاری آماده اسکان دانشجویان ورودی جدید خواهد بود.

http://www.sanatnews.ir/News/1/451906
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است