جمعه 24 مهر 1405

«دورکاری مادران» در گرو موافقت مدیران؛ بخش خصوصی از حمایت‌ها جا ماند

  تاريخ:بيست و سوم مهر 1405 ساعت 09:47   |     کد : 452687   |     مشاهده: 34
مرضیه وحیددستجردی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اجرای سلیقه‌ای دورکاری مادران در دستگاه‌های مختلف و اینکه آیا ستاد ملی جمعیت سازوکاری برای نظارت و اجرای یکسان این موارد در همه سازمان‌ها دارد، گفت: برخی دستگاه‌ها همچون وزارت بهداشت و وزارت علوم دورکاری‌ها را به خوبی اجرا می‌کنند و برخی از وزارتخانه‌ها نیز با دورکاری مادران موافقت نمی‌کنند و چندان در این زمینه موفق نیستند.

دبیر ستاد ملی جمعیت افزود: ما پیگیر شکایات دریافتی هستیم. البته قانون دارای نقصی است، چراکه گفته شده دورکاری مادران باید با موافقت بالاترین مقام مسئول دستگاه مربوطه همراه باشد و از آنجایی که اولویت مدیران حضور نیروی کار است، اکثراً با دورکاری مادران موافقت نمی‌کنند؛ اما دبیرخانه ستاد ملی جمعیت پیگیر شکایات مردمی و کارکنان دولت است. در این میان اتفاقی که افتاده این است که در بخش خصوصی مرخصی‌ها و دورکاری‌های مادران اعمال نمی‌شود.

دبیر ستاد ملی جمعیت علت این مسئله را نبود حمایت کافی از بخش خصوصی دانست و تصریح کرد: این موضوع نیازمند این است که دولت از بخش خصوصی هم در این زمینه حمایت کند تا مادران کارمند شاغل در بخش خصوصی نیز بتوانند از مرخصی‌ها و دورکاری‌ها استفاده کنند.

http://www.sanatnews.ir/News/1/452687
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است