وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
چهارشنبه 13 خرداد 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
کاهش میانگین زمان انتظار خدمات امدادی به ۲۴ دقیقه
تاريخ:هفدهم فروردين 1401 ساعت 14:27
|
کد : 246272
|
مشاهده: 1822
به گزارش صنعت نیوز،طرح خدمات امداد نوروزی سال ۱۴۰۱ ایرانخودرو که از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته آغاز شده بود در پایان روز چهاردهم فروردین ماه سال جاری به پایان رسید.
به گزارش صنعت نیوز،طرح خدمات امداد نوروزی سال ۱۴۰۱ ایرانخودرو که از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته آغاز شده بود در پایان روز چهاردهم فروردین ماه سال جاری به پایان رسید.
مدیر عامل شرکت خدمات پس از فروش ایرانخودرو گفت: پیش از آغاز این طرح که طی آن ۳۲۷ نمایندگی مجاز کشیک و ۲۱۶۰ اکیپ شیفت امدادی در سراسر کشور برای خدمترسانی به هموطنان در آمادهباش کامل بودند، پیشبینی شده بود در هر نمایندگی به صورت متوسط ۱۵ خودرو به صورت روزانه پذیرش شود، اما با توجه به افزایش حجم سفرها این ظرفیت به ۲۵ خودرو در روز افزایش یافت تا مراجعهکنندگان در اسرع وقت بتوانند از خدمات نمایندگیهای سراسر کشور بهرهمند شوند.
بابک سلاجقه افزود: میانگین زمان انتظار برای دریافت خدمات امدادی در سال جاری به ۲۴ دقیقه رسید. زمان امدادرسانی ایرانخودرو در حالی به این عدد رسیده که در تعطیلات نوروزی سفرها به میزان ۴۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشت و با ۵۳ میلیون تردد جادهای و افزایش چشمگیر حجم سفرها و ترافیک سنگین مواجه بودیم.
وی گفت: خوشبختانه در ایام ارایه طرح خدمات نوروزی نسبت شکایات به خدمات ارایه شده در نمایندگیهای ایرانخودرو تنها دو دهم درصد بود و با توجه به حساسیت بالای شبکه خدمات پس از فروش کارکنان نمایندگیها نهایت تلاش خود را به کار بستند که هموطنان و مسافران نوروزی بهترین خدمات را با کیفیت و سرعت بالا دریافت کنند.
مدیرعامل ایساکو افزود: همکاران ما در مرکز پاسخگویی هوشمند ایرانخودرو به صورت شبانهروزی به تمامی تماسهای مردمی پاسخ دادند. در نتیجه این مکالمات و ثبت درخواست امداد، بیش از ۸۰ درصد خودروها با مشاوره تلفنی و یا حضور نیروهای امدادی در محل با دریافت امداد بالینی خودرو به مسیر خود ادامه دادند و تنها ۲۰درصد خودروها به نمایندگیها حمل شدند. بیش از چهار درصد تماسها و خدمات ارایه شده نیز به دارندگان خودروهایی غیر از محصولات ایرانخودرو تخصیص یافت.
سلاجقه ادامه داد: به منظور افزایش رضایتمندی مشتریان از شبکه خدمات پس از فروش ایرانخودرو، در این طرح خدمات ایاب و ذهاب به محل درخواست مشتریان برای خودروهای بدون گارانتی به صورت رایگان ارایه شد.
وی یادآور شد: برای تامین قطعات مورد نیاز طرح از سه ماه پیش از آغاز آن، برنامهریزی مدونی صورت گرفت و ملزومات اجرای طرح، قطعات و تجهیزات مربوطه پیش از اجرا در نمایندگیها توزیع شد نظارتهای لازم نیز در طول اجرای طرح به عمل آمد.
اعلام شرایط پیش فروش یکساله ۶ محصول سایپا
۲۰۶ تیپ سه با سقف شیشهای و ۲۰۷ اتوماتیک شش سرعته دو رنگ به سبد فروش محصولات ایران خودرو اضافه شد
آغاز پیش فروش یکساله ۵ محصول سایپا ویژه مادران در سال جدید
http://www.sanatnews.ir/News/1/246272
برچسب ها :
ایران خودرو
,
ایساکو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
آخرين اخبار
چین یک موشک را بدون اطلاع قبلی پرتاب کرد!
الزامات رقابتی جدید انگلیس برای جستجوی گوگل
هر شبکه، یک سریال طنز
خواننده «دیو و دلبر» و «علاءالدین» درگذشت
بدهی آموزش و پرورش به معلمان بابت رتبهبندی سال ۱۴۰۰
طوفان به شرق و مرکز ژاپن رسید
چرا پس از غدیر، سقیفه رخ داد؟
شناسایی و برخورد قاطع با ۱۲ هنجارشکن فضای مجازی در تهران
ترمینال نفتی سنت پترزبورگ هدف حمله پهپادی قرار گرفت
جزئیات پذیرش و انتخاب رشته آزمون دستیار دندانپزشکی اعلام شد
توقف کامل پروازها در بحرین، کویت و امارات
اخباری درباره ناآرامی شبانه در قشم و کویت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز