معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
|
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
شنبه 25 مهر 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
صادرات 14 میلیون دلاری گروه خودروسازی سایپا
تاريخ:هشتم ارديبهشت 1401 ساعت 13:25
|
کد : 256792
|
مشاهده: 1830
به گزارش صنعت نیوز،گروه خودروسازی سایپا موفق شد با وجود سخت ترین تحریم ها و شرایط محدود کننده ای که در زمینه صادرات کالاهای ایرانی وجود دارد، سال گذشته به ارزش حدود 14 میلیون دلار صادرات داشته باشد.
به گزارش صنعت نیوز،گروه خودروسازی سایپا موفق شد با وجود سخت ترین تحریم ها و شرایط محدود کننده ای که در زمینه صادرات کالاهای ایرانی وجود دارد، سال گذشته به ارزش حدود 14 میلیون دلار صادرات داشته باشد.
در 8 فرمانی که رئیس جمهور به خودروسازان ابلاغ کرد به صادرات خودرو و قطعه اشاره شده است، از همین رو گروه خودروسازی سایپا در راستای تحقق اهداف صادراتی کشور در سال جاری این موضوع را با جدیت بیشتری دنبال خواهد کرد و در این خصوص به بازار کشورهای همسایه نگاه مضاعفی دارد.
بر این اساس باید اعلام کرد که در سال گذشته ارزش کل صادرات قطعه و خودرو گروه خودروسازی سایپا 13 میلیون و 735 هزار و 223 دلار بوده و ارزش تجمعی صادرات خودرو رقم 8 میلیون و 239 هزار و 192 دلار ثبت شده است و تعداد خودروهای صادرشده توسط گروه سایپا نسبت به سال 1399 بیش از 40 درصد افزایش داشته است.
با توجه به اینکه در دوره جدید مدیریت گروه خودروسازی سایپا، تولید اقتصادی خودروهای کوییک و شاهین دنبال می شود، این مجموعه در صدد است که در زمینه صادرات محصول نهایی و قطعات خودرو اعداد بالایی را ثبت کند، از همین رو مذاکرات با کشورهای همسایه برای صادرات محصولات سایپا آغاز شده است که در این میان می توان به حضور هیات مدیران ارشد منطقه ویژه اقتصادی ایلابوگای جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه از مجموعه سایپا و توسعه همکاری با خودروسازان روسیه اشاره کرد.
بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در سال 1401، این گروه خودروساز 650 هزار دستگاه تولید خواهد کرد، لذا به نظر می رسد با روند صعودی تولید خودرو در ماه های ابتدای سال جاری (حداقل 36 هزار خودرو تحویل مشتریان شده است) می توان عدد تولید را با هدف رونق صادرات، افزایش داد.
در حال حاضر 7 مجموعه گروه خودروسازی سایپا در زمینه صادرات قطعه و خودرو فعالیت می کنند که از جمله آن می توان به سایپا، سایپا یدک، فنرسازی زر، رادیاتور ایران، مالیبل، رینگ سایپا و سایپا آذربایجان اشاره کرد.
گفتنی است سایپا به عنوان یکی از صادرکنندگان برتر کشوری از سال های گذشته تاکنون مطرح بوده و تا کنون 2 عنوان صادرکننده ممتاز ، 7 عنوان صادرکننده نمونه در سطح ملی و 3 عنوان صادرکننده نمونه در سطح استان در حوزه صنعت خودرو را کسب کرده است و در سال 1400 هم توانسته حائز رتبه برتر صادر کننده نمونه در سطح استان تهران شود.
http://www.sanatnews.ir/News/1/256792
برچسب ها :
سایپا
,
صادرات
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
تنها ۱۵ درصد سرمایهگذاری پتروشیمی از بخش خصوصی واقعی بوده است
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
فرصت اندک برای استفاده از منابع نفتی
آخرين اخبار
رای حداکثری کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزیر پیشنهادی دفاع
تأکید بر شناسایی آمران و عاملان ترور ۲ بانوی شهیده در سیستان و بلوچستان
پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال در مسابقات جهانی
دیدار عراقچی و دبیر کل جدید سازمان همکاری اسلامی
اسفناج سمی تعدادی از شهروندان بجنوردی را راهی بیمارستان کرد
عراقچی: صلح را نمیتوان با تهدید به نابودی بنا کرد
آزاد ارمکی: نسل جدید فرصتی طلایی برای ایران است
انفجار دومین سوپر نفتکش متخلف بعد از برخورد با مین در تنگه هرمز
هوش مصنوعی در خدمت تشخیص دقیقتر بیماریها
مستانه مهاجر: به مخاطب بیحوصله محتوا دهیم
۱۰۰۰ میلیارد تومان فروش سینما در ۷ ماه
ضرورت رفع موانع دسترسی افراد دارای آسیب بینایی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز