اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
سه شنبه 13 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
غذاهای شور سطح استرس را افزایش میدهد
تاريخ:بيست و هشتم آبان 1401 ساعت 09:53
|
کد : 271542
|
مشاهده: 430
مصرف بیش از حد نمک و مواد غذایی شور سطح استرس را افزایش میدهد.
به گزارش ایسنا، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی نمک میتواند به افزایش سطح استرس کمک کند.
محققان با مطالعه روی موشها دریافتند رژیم غذایی پر نمک سطح هورمون استرس را تا 75 درصد افزایش میدهد. آنان امیدوارند این یافتهها بازنگری در سیاستهای بهداشت عمومی در مورد مصرف نمک را به همراه داشته باشد تا تولید کنندگان میزان نمک مورد استفاده در مواد غذایی فرآوری شده را کاهش دهند.
میزان نمک توصیه شده برای بزرگسالان کمتر از شش گرم در روز است، اما اکثر افراد به طور منظم روانه حدود 9 گرم نمک میخورند. مصرف این میزان نمک میتواند به افزایش فشار خون کمک کند که خطر حمله قلبی، سکته مغزی و دمانس عروقی را به همراه دارد.
در حالیکه اثرات نمک بر قلب و سیستم گردش خون به خوبی ثابت شده، اطلاعات کمی در مورد تاثیر رژیم غذایی پر نمک بر رفتار افراد وجود دارد.
گروهی از محققان دانشگاه ادینبرو (Edinburgh) بررسیهایی روی تعدادی موش که به طور معمول رژیم غذایی کم نمکی داشتند، انجام دادند و مواد غذایی پرنمک در اختیار آنها قرار دادند.
متخصصان دریافتند: نه تنها سطح هورمون استرس این موشها در حالت استراحت افزایش پیدا کرده، بلکه واکنش هورمونی موشها به استرس محیطی دو برابر موشهایی است که رژیم غذایی معمولی داشتند.
به گزارش مدیکال اکسپرس، کارشناسان اظهار داشتند مطالعات بیشتری در حال انجام است تا مشخص شود آیا مصرف زیاد نمک منجر به تغییرات رفتاری دیگری مانند اضطراب و پرخاشگری می شود یا خیر.
http://www.sanatnews.ir/News//271542
برچسب ها :
غذای شور
,
استرس
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
روایت یک دوستی روی دیوار
انتقال آب سد طالقان، تأمین آب ۳ میلیون نفر را تضمین میکند
تعارض آمریکا و اسرائیل بر سر نقش ترکیه در غزه
نقشه راه توسعه فناوری وزارت نفت ابلاغ شد
مدافع جنجالی استقلال بازی با الوحدات را از دست داد
قالیباف: طرح کالابرگ الکترونیکی باید در آبان ماه اجرا شود
تش سوزی در بیمارستان بهارلو بخیر گذشت
همایش جهانی چای در دبی فرصتی برای چای ایرانی
هشدار نارنجی برای جنوب کشور
آزادی ۱۴ محکوم به قصاص در تهران
کشف شبهذرهای که الکتریسیته را از بین میبرد!
شکست تاریخی گیشه هالووین در آمریکا
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز