تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
سه شنبه 25 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
شیرینکنندههای مصنوعی احتمال پرخوری را افزایش میدهند
تاريخ:بيست و پنجم ارديبهشت 1404 ساعت 10:05
|
کد : 302918
|
مشاهده: 171
«افزایش اشتها» از عوارض مصرف موادغذایی حاوی شیرینکنندههای مصنوعی است.
به گزارش ایسنا، «اسپلندا» "Splenda" یکی از جایگزینهای قند به حساب میآید و ممکن است سبب افزایش اشتها و احساس گرسنگی شود و احتمال پرخوری را در پی دارد. «سوکرالوز» که ماده اصلی «اسپلندا» محسوب میشود با ایجاد طعمی شیرین بدون تأمین کالریهای مورد انتظار، مغز را دچار سردرگمی میکند.
محققان مرکز تحقیقات دیابت و چاقی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی معتقدند، اگر بدن شما بهدلیل طعم شیرین، انتظار دریافت کالری داشته باشد ولی آن کالری را دریافت نکند، این موضوع میتواند روش واکنش مغز به چنین مواد غذایی را در طول زمان تغییر دهد و باعث افزایش تمایل به مصرف آنها شود.حدود ۴۰ درصد از آمریکاییها اغلب با هدف کاهش مصرف قند روزانهشان بهطور منظم از شیرینکنندههای مصنوعی استفاده میکنند، اما آیا واقعا این مواد در کنترل وزن بدن مؤثرند؟
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، بررسی ۳ نوشیدنی «آب ساده»، «نوشیدنی شیرینشده با سوکرالوز» و «نوشیدنی شیرینشده با قند معمولی» نشان میدهد که نوشیدنی حاوی سوکرالوز در مقایسه با آب یا نوشیدنی حاوی قند، فعالیت ناحیه هیپوتالاموس مغز که وظیفه تنظیم اشتها و وزن بدن را دارد، بیشتر افزایش میدهد. همچنین، مصرف سوکرالوز سبب احساس گرسنگی بیشتر نسبت به نوشیدنی حاوی قند ساده میشود. این تأثیر در زنان و افراد چاق یعنی گروهی که بیشتر در معرض استفاده از محصولات رژیمی هستند، شدیدتر است.
نتایج آزمایشهای خون نشان دادهاند که نوشیدن قند معمولی سبب افزایش قند خون و ترشح هورمونهایی مانند انسولین و GLP-۱ (پپتید شبهگلوکاگون ۱) میشود اما مصرف سوکرالوز چنین اثری روی این هورمونها ندارد. بدن از طریق این هورمونها به مغز پیام میدهد که کالری دریافت شده و دیگر نیازی به مصرف غذا نیست. سوکرالوز این اثر را ایجاد نمیکند و بر احساس سیری تاثیر نمی گذارد.
کودکان و نوجوانان در ارتباط با این موضوع آسیبپذیرتر هستند، چراکه مصرف شیرینکنندههای مصنوعی میان آنها رایجتر است و همچنین مغز در این سنین حساسیت بالاتری دارد. بنابراین یک فرصت مهم برای مداخله زودهنگام است.
http://www.sanatnews.ir/News//302918
برچسب ها :
وزارت بهداشت
,
تغذیه
,
سلامت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
چشمی به دیدار النصر نرسید
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
آخرين اخبار
طوفان ۲ دقیقهای رحمان عموزاد در زاگرب
توافق ایران با آژانس هوشمندانه است
فروش ۷۱ کیلوگرم شمش طلا به ارزش ۷۸۹ میلیارد تومان
آخرین قیمت ارزها در بازار ارز تجاری
جزئیات مراسم خاکسپاری «امید جهان» اعلام شد
قیمت ساعتهای سوییسی صعودی شد
آب پاکی شرکت توسعه روی دست لیگ برتریها
دختران فوتسال ایران در گروه ایتالیا و برزیل
ضرورت مذاکره با اروپا و آمریکا احساس میشود
ارز چند نرخی فرصت سوزی می کند
انصاب دبیران کتاب سال و جایزه جهانی کتاب سال
ناتو به ممنوعیت نفت روسیه روی خوش نشان نداد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز