چهارشنبه 7 خرداد 1404

اریکسن: شانس آوردیم سقوط نکردیم

  تاريخ:ششم خرداد 1404 ساعت 15:07   |     کد : 303662   |     مشاهده: 33
هافبک جداشده منچستریونایتد با ارزیابی شرایط تیمش در فصلی که گذشت ابراز امیدواری کرد فصل آینده برای شیاطین سرخ بهتر باشد.

به گزارش ایسنا، کریستین اریکسن، هافبک دانمارکی منچستریونایتد ابراز امیدواری کرد، یونایتد فصل آینده عملکرد بهتری داشته باشد. او در صحبت‌هایی به TNT SPORT گفت: متأسفانه، بازی‌های بد زیادی را در این فصل انجام دادیم و در فینال لیگ اروپا فرصت مهمی را برای کسب جام از دست دادیم اما فوتبال همین است. فکر می‌کنم خوش‌شانس بودیم که پس از چنین فصلی سقوط نکرده‌ایم. فصل آینده باید بهتر باشد. مطمئنم که بهتر خواهد بود. منچستریونایتد فصل آینده تیم متفاوتی خواهد بود. من در تیم نخواهم بود ولی مطمئنم بازی‌های خوبی خواهیم داد.

منچستریونایتد در پایان فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ با ۴۲ امتیاز در جایگاه پانزدهم لیگ برتر قرار گرفت.

اریکسن ۳۳ساله پیش از این گفته بود که پس از انقضای قراردادش در پایان ژوئن ۲۰۲۵ باشگاه انگلیسی را ترک خواهد کرد.

یک مدافع مد نظر یونایتد

به گزارش Football Transfers، نلسون سمدو مدافع ولورهمپتون، به شدت مدنظر شیاطین سرخ است. منچستریونایتد به این بازیکن ۳۱ ساله پرتغالی علاقه‌مند و امیدوار است او را در پنجره نقل و انتقالاتی تابستانی به خدمت بگیرد. این بازیکن می‌تواند در تابستان به عنوان بازیکن آزاد به یونایتد منتقل شود.

سمدو در این فصل ۳۸ بازی انجام داد، پنج پاس گل داد و ۹ کارت زرد دریافت کرد.

http://www.sanatnews.ir/News/1/303662
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است