پنج شنبه 15 خرداد 1404

خلاف‌های بازار مالی با هوش مصنوعی رو می‌شود

  تاريخ:سيزدهم خرداد 1404 ساعت 10:32   |     کد : 304080   |     مشاهده: 27
رگولاتور مالی آلمان (BaFin)، از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی سوءاستفاده از بازار و الگوهای مشکوک در معاملات استفاده می‌کند و این امر احتمال دستگیری متخلفان را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، مارک برانسون، رئیس BaFin، روز دوشنبه گفت: این نهاد نظارتی از سال گذشته، استفاده از هوش مصنوعی را در سیستم هشدار و تحلیل بازار خود آغاز کرده است.

برانسون در یک کنفرانس گفت: ما از همین حالا می‌توانیم ببینیم که نتایج این سیستم تحلیلی دقیق‌تر شده است. وی هشدار داد: احتمال گرفتار شدن در معاملات سوءاستفاده از بازار، هرگز تا این حد بالا نبوده است و ما اینجا در آلمان می‌دانیم که مجازات این کار نیز می‌تواند به طور قابل توجهی بالا باشد.

رگولاتور مالی آلمان تحت ریاست برانسون، پس از سقوط شرکت سهامی عام سابق «وایرکارد» که به عنوان یک داستان موفقیت آلمانی مورد ستایش قرار گرفت و زمانی ۲۸ میلیارد دلار ارزش داشت، تلاش کرده است تا اعتبار خود را احیا کند.

بر اساس گزارش رویترز، رگولاتور مالی آلمان نتوانست تقلب حسابداری در «وایرکارد» را قبل از فروپاشی آن در سال ۲۰۲۰ تشخیص دهد. در نتیجه، تلاش شد تا با تغییر در رهبری ارشد و اختیارات بیشتر برای تشخیص و بررسی تخلفات، به این رگولاتور، قدرت بیشتری داده شود.

http://www.sanatnews.ir/News/1/304080
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است