حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
تسریع در ترخیص کالاها و تأمین ارز واردات با هماهنگی دستگاهها
|
وزیر نفت: سوخترسانی پایدار است؛ جای نگرانی برای مردم وجود ندارد
|
اتابک: مشارکت اعضا در تدوین چشمانداز ۱۰ ساله اکو الزامی است
|
اتابک: بازارهای از دست رفته فرش را بازپس میگیریم
|
توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
سه شنبه 17 تير 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تجاوز اسرائیل شکافها را ترمیم کرد
تاريخ:هفدهم تير 1404 ساعت 08:57
|
کد : 315539
|
مشاهده: 28
استاد دانشگاه و تحلیلگر روانشناسی سیاسی با بیان اینکه در یک دهه گذشته جریان غربگرا تلاش کرد تا با غربیسازی تحمیلی، جامعه ایران را پیش ببرد، گفت: این روند موجب شکاف اجتماعی و دوقطبیسازی در جامعه ایران شده بود؛ با این حال، تجاوز رژیم اسرائیل در حمله اخیر، تا حدود زیادی این شکاف و فاصله را ترمیم کرد.
سعید عبدالملکی، استاد دانشگاه و تحلیلگر روانشناسی سیاسی، در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه جنگ بین ایران و اسرائیل و آمریکا هم ماهیت تمدنی و هم ماهیت ایدئولوژیک دارد، گفت: ماهیت تمدنی این جنگ به دلیل سابقه طولانی تعارض ایران با تمدنهای غربی است که از دوران جنگهای ایران و روم و ایران و یونان آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در شرایط کنونی نیز بین تمدن غرب و ایران همواره یک تنش مبنایی وجود دارد؛ چراکه غرب از شکوفایی تمدن ایرانی میترسد و آن را رقیب خود میداند.
این تحلیلگر ادامه داد: از منظر ایدئولوژیک نیز یک دوئل همیشگی بین ایدئولوژی مادی و سیاسی غرب یعنی لیبرال دموکراسی و انقلاب اسلامی در طول ۴۶ سال گذشته جریان دارد که این روند همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به نقش صهیونیسم بینالملل در مدیریت تمدن غرب، افزود: صهیونیسم بینالملل که یکی از نمودهای آن رژیم جنایتکار اسرائیل است، برای رسیدن به قدرت از هیچ مرز انسانی و اخلاقی عبور نمیکند. نمونه بارز آن را در غزه مشاهده کردیم که چگونه از مردم آنجا انسانیت زدایی شد، حتی به نوزادان رحم نکردند و مانع رسیدن غذا شدند تا مردم از گرسنگی بمیرند.
جنگ حیثیتی و ترکیبی ایران و اسرائیل
عبدالملکی تأکید کرد: ماهیت جنگ بین ایران و رژیم صهیونیستی حیثیتی است و تفاوت اساسی با جنگهای متعارف مانند جنگهای جهانی دارد. این جنگ، مبارزه بین حق و باطل، و دو سبک زندگی و نگرش است. ایران هیچگاه آغازگر جنگ نبوده بلکه برای احقاق حق خود و دفاع از خود میجنگد.
وی درباره نوع جنگ کنونی گفت: ما دقیقاً با یک جنگ ترکیبی مواجهیم که همزمان عملیات نظامی، روانی، رسانهای و سایبری در آن جریان دارد. در جنگ ۱۲ روزه اخیر، دشمن از همه ابزارهای ممکن از جمله هواپیماهای F، موشک، پهپاد، ریزپرنده، شبکه جاسوسی و حملات سایبری و هوش مصنوعی بهره برد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در این جنگ، تکنیکهای جنگ شناختی و رسانهای نیز بهکار گرفته شد. تلویزیون صهیونیستی – تروریستی اینترنشنال، بهعنوان بازوی رسانهای رژیم اسرائیل، بهطور مداوم روحیه مردم ایران را تضعیف میکرد و اخبار جعلی منتشر مینمود تا وانمود کند ایران در وضعیتی مشابه سوریه و غزه قرار دارد و مردم باید تسلیم شوند. اما ورق به نفع ملت ایران برگشت و معاندان روسیاه شدند.
قدرتهای پنهان و خودتحقیری داخلی
عبدالملکی در بخشی دیگر از سخنانش به توانمندیهای پنهان ایران اشاره کرد و گفت: ایران قدرتهای پیدا و پنهان فراوانی دارد که تنها نوک کوه آن قابل رؤیت است. متأسفانه جریانات خودتحقیر داخلی و خارجنشین، توانمندیهای کشور را سرکوب و تخطئه کردهاند، بهطوری که کمتر کسی باور داشت ایران تا این حد قدرتمند باشد. اما وقتی موشکها عملاً اسرائیل را هدف قرار داد، همه به قدرت ایران ایمان آوردند.
وی افزود: به همین دلیل رژیم صهیونیستی دچار خطای محاسباتی شد و به کشورمان حمله کرد. آنها ارزیابی نادرستی از قدرت ایران داشتند و اگر کمک آمریکا نبود، این اشتباه میتوانست به قیمت موجودیتشان تمام شود.
تنها ماندن ایران در جنگهای تحمیلی
عبدالملکی با تأکید بر اینکه ایران در هر دو جنگ تحمیلی ۸ ساله و جنگ ۱۲ روزه اخیر تنها بود، گفت: ما صرفاً بر توانمندیهای داخلی خود تکیه کردیم و از هیچ کشوری کمک نگرفتیم. در این دو جنگ، بهخصوص جنگ ۱۲ روزه، تمام قدرتهای نظامی غرب و ناتو اسرائیل را پوشش دادند و از پشت صحنه به آن کمک کردند، اما شکست خوردند و رژیم صهیونیستی نفسهای آخرش را میکشید که آمریکا به داد آن رسید.
وی در پایان تصریح کرد: این میزان جنگ ترکیبی از سوی قدرتهای استکباری میتوانست هر کشوری را متلاشی کند، اما ایران آنها را بهاشتباه انداخت و مجبور به پذیرش آتشبس کرد. راز این قدرت پنهانی، پشتوانههای معنوی و الهی و امداد غیبی است که مثل طوفان شنها در طبس برای همه، بهخصوص دشمنان قابل درک نیست.
عبدالملکی همچنین به تجربه نیروهای مسلح ایران اشاره کرد و گفت: نیروهای مسلح ما تجربه ۸ سال دفاع مقدس را داشتند و پس از آن دانش جنگ را بهصورت علمی و فنی توسعه دادند که موشکها یکی از نتایج این تجربه زیسته است.
غربزدگی و دوقطبیسازی؛ حماقت اسرائیل شکافها را ترمیم کرد
استاد دانشگاه و تحلیلگر روانشناسی سیاسی با بیان اینکه در یک دهه گذشته جریان غربگرا تلاش کرد تا با غربیسازی تحمیلی جامعه ایران را پیش ببرد، گفت: این روند موجب شکاف اجتماعی و دوقطبیسازی خطرناکی در جامعه ایران شده بود که فاصلهای عمیق میان دولت و ملت ایجاد کرده بود. با این حال، حماقت رژیم اسرائیل در حمله اخیر، تا حدود زیادی این شکاف و فاصله را ترمیم کرد.
وی افزود: هدف رژیم صهیونیستی ترور نخبگان و سرآمدان نظامی و علمی، نابودی تأسیسات هستهای و ایجاد خلأ قدرت و بیدولتی برای به هم ریختن کشور و فروپاشی و تجزیه ایران بود، اما وقتی مردم دیدند دشمن موجودیت ایران را نشانه گرفته و در عین حال قدرت موشکی ایران چگونه اسرائیل را زیرورو کرد، خودباوری و انسجام ملی تقویت شد.
سه هویت ایرانی، اسلامی و شیعی؛ پادزهر فروپاشی
این تحلیلگر سیاسی درباره هویت ایرانیان تصریح کرد: در ایران شاهد سه هویت ایرانی، اسلامی و شیعی هستیم که ترکیب این سه، انسان ایرانی را به فرهیختگی و بلوغ روانی و اعتقادی رسانده است. این سه هویت حول دال مرکزی ایران میچرخد و پاسداری از این هویت اصیل برای ۹۰ میلیون جمعیت کشور مانند ریشه و ناموس است و بهنوعی پادزهر هر نوع تفرقه، اختلاف و فروپاشی به شمار میرود.
عبدالملکی با انتقاد از دشمنان داخلی گفت: دشمنان سادهلوح ما از درک این واقعیت مهم ناتوان هستند.
دوقطبیسازی ایدئولوژیک و سکولار
وی درباره تأثیر جریان غربگرا بر جامعه افزود: جامعه ایران بهدلیل تلاشهای یک جریان غربگرا و بیهویت، که فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی را تحقیر و ارزشهای غربی را بزک میکرد، به دو دسته ایدئولوژیک (مذهبی) و خاکستری (نیمه سکولار) تقسیم شده بود.
عبدالملکی توضیح داد: این جریان و رسانههای وابسته سالها شعارهایی چون حقوق بشر، آزادی عقیده، دموکراسی و جامعه مدنی را بهعنوان ارزشهای غربی تبلیغ کردند و مردم را قانع میکردند که غرب خوب و ایران و جمهوری اسلامی بد است.
وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر گفت: نسلکشی وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه و کشتار کودکان و زنان، بازنگری روانی و سیاسی در بخشی از جامعه ایران که در تسخیر غرب بود ایجاد کرد. ماهیت بزک شده و دروغین غرب برای آنان برملا شد و بسیاری به جبهه حق یعنی انقلاب اسلامی بازگشتند، پای وطن ایستادند و از نیروهای مسلح و قدرت موشکی و نظامی تقدیر کردند.
این تحلیلگر ادامه داد: این سرمایه اجتماعی و انسجام ملی حول محور رهبری مقتدر نظام و جریان انقلابی و مقاومت شکل گرفته است که حراست از آن بهمثابه نان شب ضروری است.
وحدت اجتماعی، قدرتی فراتر از موشکها
عبدالملکی تأکید کرد: این وحدت و انسجام ملی از قدرت موشکها هم قویتر است و میتواند تمامی تهدیدها و خطرات دشمن را خنثی کند.
وی افزود: نزدیکی دو قطب اجتماعی یعنی ایدئولوژیکها و خاکستریها برای مشارکت، رشد و توسعه آینده کشور ضروری است.
هدفگذاری ترور نخبگان؛ ترس از علم و دانش ایرانی
وی درباره هدفهای رژیم صهیونیستی گفت: یکی از اهداف حمله رژیم صهیونیستی استادان دانشگاه و دانشمندان بودند که نشان میدهد غرب حتی از علم و دانش ایرانیها میترسد و تحمل دیدن آن را ندارد.
عبدالملکی با تأکید بر نقش دانشگاهیان، گفت: اساتید دانشگاه باید در تبیین و روشنگری جامعه درباره سازههای پوچ فرهنگی و تمدنی غرب که موجب تحقیر و سرکوب قدرت و توانمندیهای مردم شده و موجب جدایی افراد و خانوادهها از نظام شده، نقش خود را بهدرستی ایفا کنند.
ظرفیتهای تاریخی ایران و ضرورت یادآوری آن
وی یادآور شد: ما به لحاظ تاریخی و تمدنی ظرفیتهای کمنظیری داریم که استکبار جهانی و استعمار با بمباران رسانهای مانع دیده شدن آن میشوند و همواره حس خودتحقیری و شکست را به جامعه القا میکنند.
عبدالملکی افزود: دانشگاهیان باید این توانمندیها را به اشکال مختلف به جامعه یادآوری کنند تا حس امنیت، عزت و اعتماد به نفس در مردم تقویت شود.
اتحاد نسلی و بیداری معنوی جوانان
این تحلیلگر درباره نسل جوان گفت: در این جنگ شاهد نوعی اتحاد نسلی بودیم. نسل جوان که بعضاً به نسل زد معروف شده، به بلوغ نگرشی و بیداری معنوی رسیده است.
وی ادامه داد: در شبهای ماه محرم شاهد افزایش چشمگیر مشارکت جوانان در مساجد، حسینیهها و هیئات هستیم که نشانهای است از فاصله گرفتن آنان از اخبار جعلی و مسموم فضای مجازی و رسانههای دشمن. این نسل با احساس غرور و پیروزی، خود را بیشتر با فرهنگ حسینی هویتیابی میکند.
آینده کشور متعلق به نسل جوان است
عبدالملکی در پایان سخنان خود به تأکید رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: آینده کشور و شکوفایی نظام اسلامی متعلق به نسل جوان است و این جوانان هستند که ادامهدهنده راه خواهند بود و با باور ما میتوانیم آینده کشور را رقم خواهند زد.
قدرت نظامی ایران؛ توازن بازدارنده در منطقه
سعید عبدالملکی، استاد دانشگاه و تحلیلگر روانشناسی سیاسی، با اشاره به توانمندی نظامی ایران گفت: قطعاً توان دفاعی ایران به مرحلهای از توازن و بازدارندگی رسیده است. در جنگ ۱۲ روزه اخیر، همه شاهد بودند که چگونه موشکهای نقطهزن ایرانی، شهرهای تلآویو و حیفا را خالی از سکنه کردند و دشمن را به تسلیم واداشتند.
وی ادامه داد: این فناوری دفاعی در اختیار تعداد معدودی از کشورهاست. کافی است تنها یک موشک به پایگاه آمریکایی در منطقه یا به یکی از برجهای شیشهای و ساختارهای اقتصادی و نفتی کشورهای همسایه اصابت کند؛ علاوه بر اینکه حیثیت آنان نابود میشود، اقتصادشان نیز فلج خواهد شد.
این مقام مسئول با تأکید بر اثر بازدارندگی این قدرت نظامی گفت: هیچ دشمنی، حتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، بهخصوص با تجربه تلخ آسیبهایی که موشکهای ایران به آنها وارد کردهاند، جرأت تعرض به خاک کشورمان را به خود نخواهند داد؛ چراکه تبعات چنین اقدامی برایشان ناگوار خواهد بود و به اصطلاح نقرهداغ میشوند.
ایران؛ قدرت نوظهور منطقهای
عبدالملکی با بیان اینکه ایران اکنون به یک قدرت منطقهای تبدیل شده است، افزود: پس از جنگ ۱۲ روزه که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای آتشبس به پای ایران افتادند، این واقعیت بیشتر آشکار شد. دشمنان ایران چه بخواهند و چه نخواهند باید با این قدرت نوظهور کنار بیایند، در غیر این صورت آرامش نخواهند داشت.
رهبری و کارآمدی؛ پایههای قدرت ایران
وی درباره نقش رهبری گفت: پیوند عمیق مردم با رهبر انقلاب در ابراز احساسات و حمایت از ولایتفقیه کاملاً محسوس است. کاریزمای رهبری، که رهبری معمولی نیست، بلکه پایه و ریشهای قوی، اصیل و معنوی دارد، یکی از مؤلفههای اصلی قدرت کنونی ایران به شمار میرود.
عبدالملکی اضافه کرد: در تشییع باشکوه شهدای جنگ نیز شاهد بودیم که اقشار مختلف مردم، از خانوادههای مذهبی و شهدا تا کسانی که کمتر مذهبی هستند یا حضور کمرنگی در مراسم داشتهاند، پایکار بودند و خود را تابع رهبری و جان فدای آن میدانستند.
رابطه امام و امت؛ رابطهای معنوی و هویتی
این تحلیلگر با اشاره به تهدیدهای ترامپ و رژیم صهیونیستی علیه رهبر انقلاب، گفت: شاهد شکلگیری لشکری از جوانان، مردان و زنان جانفدا در ایران و سایر نقاط جهان بودیم که در مقابل تهدیدهای سبکمغز ترامپ و نتانیاهو ایستادند و تا عملی کردن عهدشان با ولایت پایکار باقی خواهند ماند.
وی تصریح کرد: رابطه امام و امت رابطهای معنوی، هویتی و عاطفی است که با معیارهای مادی قابل سنجش نیست و این امر تضمینکننده اسلامیت و جمهوریت و آینده سیاسی نظام اسلامی است.
تغییر معادلات منطقه پس از جنگ ۱۲ روزه
عبدالملکی درباره تغییر توازن قوا در منطقه گفت: آمریکا تا پیش از رونمایی قدرت موشکی و پهپادی ایران، خود را کدخدای منطقه میدانست، اما بعد از طوفان الاقصی و تحقق وعدههای صادق ایران، معادلات بهکلی دگرگون شد.
وی افزود: از زمانی که پایگاه عینالاسد با موشکهای ایران ویران شد و اسرائیل به بحران وجودی افتاد، قدرت نظامی ایران نهتنها توازن قوا در منطقه ایجاد کرده، بلکه با تحمیل آتشبس به دشمن، دست برتر را به دست آورده است.
قدرت نظامی ایران؛ تهدیدی برای رژیم صهیونیستی
عبدالملکی با اشاره به ضعف ارتش اسرائیل در جنگ اخیر گفت: با تمام ادعاها و تبلیغات کذب رسانهای درباره گنبد آهنین، سامانه تاد آمریکایی و فلاخن داوود، ارتش اسرائیل در برابر قدرت تخریبگر موشکها و پهپادهای ایرانی بیشتر از یک هفته دوام نیاورد.
تأثیر مثبت توازن قدرت برای کشورهای منطقه
وی در پایان خاطرنشان کرد: قدرت نظامی ایران نه تنها به نفع خود کشور است بلکه به نفع کشورهای منطقه نیز هست، چراکه توازن ایجاد میکند و مانع جنایت، کشورگشایی رژیم صهیونیستی و تعرض به خاک آنها میشود.
غرب در میدان جنگ ضعیفتر از جنگ روایتهاست
این استاد دانشگاه و تحلیلگر روانشناسی سیاسی، با اشاره به عملکرد رسانهای غرب و رژیم صهیونیستی در جریان نبرد اخیر، گفت: واقعیت این است که غرب و رژیم صهیونی به میزانی که در جنگ شناختی، رسانهای و جنگ روایتها قوی هستند، در جنگ نظامی و میدان نبرد توانمند نیستند.
وی با بیان اینکه رسانههای غربی در نقش جنگافزار عمل میکنند، افزود: آنها گنجشک را رنگ میکنند و بهجای قناری به مردم دنیا قالب میکنند. جای جلاد و شهید، و جای حق و باطل را با روایتهای کذب عوض میکنند.
سانسور شدید و وارونهنمایی در رسانههای صهیونیستی
عبدالملکی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر اظهار کرد: تمام تلاش رسانههای صهیونیستی این بود که از ویرانیها و شهرهای ارواح اسرائیل چیزی نشان ندهند و سانسور شدیدی اعمال کردند. در حالی که خودشان ناچار به آتشبس شدند، تلاش کردند القا کنند ایران شکستخورده است.
وی ادامه داد: حمله آمریکا در شب آخر به فردو نیز کاملاً بیاثر بود، اما ترامپ در رسانهها مارش پیروزی نواخت.
دستاوردهای مهم ایران در عرصه بینالمللی و داخلی
این تحلیلگر مسائل سیاسی با تأکید بر دستاوردهای این جنگ گفت: ما چه در سطح بینالمللی و چه داخلی، دستاوردهای زیادی داشتیم که باید روی آنها تمرکز شود. در عرصه بینالملل، ایران توانست پوزه آمریکا و اسرائیل را به خاک بمالد و مانع تحقق هدف آنها یعنی براندازی شود.
وی افزود: همچنین اجماع بینالمللی علیه تعرض رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان شکل گرفت. در عرصه داخلی نیز شاهد انسجام و همدلی ملی بودیم و از همه مهمتر، ملت ایران نسبت به نقشهها و کید دشمنان بیدار شد.
اثبات بینتیجه بودن مذاکره با آمریکا
عبدالملکی با اشاره به همزمانی مذاکرات و حمله دشمن تصریح کرد: حقانیت مواضع رهبری درباره بیفایده بودن مذاکره با آمریکا بهوضوح اثبات شد، چرا که در حال مذاکره بودیم که به ما حمله کردند.
وی اضافه کرد: در ادامه این روند، معاندین، نفوذیها و شبکههای جاسوسی متلاشی شدند، جریان انقلابی تقویت شد و پیوند میان مردم و نظام مستحکمتر از قبل شد.
مراقبت در جنگ روایتها؛ خطر نفوذ و تحقیر داخلی
این استاد دانشگاه با هشدار نسبت به جنگ روایتها گفت: در این عرصه باید با جدیت مراقب نفوذیها و خائنین بود. متأسفانه عدهای خودکمبین و خودتحقیر همواره تلاش کردهاند به نقاط قوت ملت و نظام آسیب وارد کنند.
وی افزود: اپوزیسیون مزدور و رسانههای فارسیزبان معاند نیز در هماهنگی با رژیم صهیونیستی، بهعنوان بازوهای رسانهای دشمن عمل کردهاند و اکنون هم میکوشند پیروزی ایران را بیاهمیت جلوه دهند.
رهبری؛ محور ثبات و اقتدار ملی در بحرانها
عبدالملکی با تأکید بر نقش رهبری در عبور کشور از بحرانها خاطرنشان کرد: قطعاً نقش رهبری و تبعیت از تدابیر ایشان، بهویژه در شرایط جنگی، بسیار حیاتی است. رهبر معظم انقلاب، برخلاف رهبران عادی، در امتداد الگوی پیامبران و امامان شیعه قرار دارند. عنصر معنویت، حکمت و عقلانیت در رهبری ایشان کاملاً مشهود است.
وی ادامه داد: ایشان طی چهار دهه کشور را از میان انبوه تهدیدها و هجمهها عبور دادهاند و استقلال، هویت و عزت ملی را حفظ کردهاند. شهید سلیمانی نیز رمز عاقبتبهخیری را در اطاعت از ولایت آیتالله خامنهای میدانست.
مدیریت سریع بحران پس از ترور فرماندهان نظامی
عبدالملکی در پایان گفت: بعد از ترور فرماندهان نظامی، رهبر انقلاب با جایگزینی سریع و هوشمندانه، اجازه ندادند خلأ قدرت ایجاد شود. در همان روز اول جنگ، ابتکار عمل به دست ایران افتاد و خطر دفع شد.
http://www.sanatnews.ir/News/1/315539
برچسب ها :
غربزدگی
,
تجاوز اسرائیل
,
ایران
,
رژیم صهیونیستی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
شفافسازی درباره املاک آسیبدیده
آثار تاریخی ایران از چین
خالق سرود ملی ایران
لیورپول به دنبال دیبالا
پرداخت خسارت به خودروهای آسیبدیده
همه برای این چند تیم
یورو ارزان شد؛ دلار ثابت ماند
آسمان غبارآلود تهران تا ۵ روز آینده
پزشکیان؛ مرد میدان «وفاق»
رانش زمین در بندر مرزی چین و نپال
چرا هوای تهران آلوده شده است؟
تقویم آموزشی دانشگاه شریف اعلام شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز