شنبه 21 تير 1404

عامل ایجاد رعب و وحشت در فضای مجازی

  تاريخ:بيست و يکم تير 1404 ساعت 13:26   |     کد : 315826   |     مشاهده: 18
پلیس اطلاعات فاتب از دستگیری شرور فضای مجازی خبر داد که شهروندان را با سلاح سرد تهدید می کرد.

به گزارش ایسنا، پلیس اطلاعات تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با شکایت‌های انجام شده از سوی شهروندان در خصوص شرارت‌های یک شرور در فضای مجازی و ایجاد ناامنی در محیط های مجازی از جمله اینستاگرام تیمی از ماموران پلیس اطلاعات پایتخت برای بررسی و شناسایی متهم وارد عمل شدند.

بر اساس این گزارش، در تحقیقات انجام شده مشخص شد یکی از اشرار، با ایجاد حساب کاربری جعلی در فضای مجازی اقدام به انتشار تصاویر هنجارشکنان و توهین آمیز کرده و شهروندان را با نمایش سلاح سرد تهدید می کند.

در این گزارش آمده است، متهم همچنین با راه اندازی این حساب کاربری، تصاویر و فیلم‌های سایر اراذل و اوباش را بازنشر داده و تبلیغات گسترده‌ای در این خصوص می کند که باعث ایجاد رعب و وحشت شده است.

بنابراین گزارش، در تحقیقات تکمیلی متهم شناسایی شده و با هماهنگی از سوی مرجع قضایی طی یک عملیات ضربتی در مخفیگاهش دستگیر شد.

متهم در بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کرد و در بازرسی از مخفیگاه وی تعدادی سلاح سرد کشف و ضبط شد. همچنین حساب کاربری متهم نیز پاکسازی و مسدود شد.

http://www.sanatnews.ir/News/1/315826
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است