وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
تسریع در ترخیص کالاها و تأمین ارز واردات با هماهنگی دستگاهها
|
وزیر نفت: سوخترسانی پایدار است؛ جای نگرانی برای مردم وجود ندارد
|
سه شنبه 24 تير 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
فریب افکار عمومی در آمریکا
تاريخ:بيست و سوم تير 1404 ساعت 15:46
|
کد : 315992
|
مشاهده: 38
گزارشهای حاکی از آن است که ادعاهای دونالد ترامپ درباره اخراج «خطرناکترین مهاجران» با واقعیت آماری دولت آمریکا همخوانی ندارد؛ چراکه اکثریت بازداشتشدگان، هیچ سابقه کیفری ندارند.
به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی در گزارشی به بررسی شکاف عمیق میان اظهارات «دونالد ترامپ» رئیسجمهور ایالات متحده درباره مهاجران و آمارهای رسمی منتشرشده از سوی نهادهای دولتی آمریکا پرداخته است.
گزارش روزنامه «لسآنجلس تایمز» نشان میدهد گرچه ترامپ در سخنرانیهای متعدد خود وعده داده که مهاجران خطرناک مانند قاتلان، متجاوزان و جنایتکاران جنسی را از کشور اخراج خواهد کرد، اما واقعیت موجود در آمارهای رسمی اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (آیس) با این روایت همخوانی ندارد.
در این گزارش آمده است که ترامپ ادعا کرده است بزرگترین عملیات اخراج مهاجران در تاریخ آمریکا را اجرا خواهد کرد تا از شهروندان قانونمدار در برابر تهدیدات مهاجران غیرقانونی محافظت کند. اما دادههای رسمی نشان میدهد که اکثریت کسانی که توسط اداره مهاجرت آمریکا بازداشت شدهاند، هیچ سابقه کیفری ندارند.
طبق آمار منتشر شده، تا تاریخ ۲۹ ژوئن ۲۰۲۵، حدود ۵۷ هزار و ۸۶۱ نفر در بازداشتِ آیس بودهاند که از این تعداد، بیش از ۴۱ هزار نفر، یعنی ۷۱.۷ درصد، هیچ سابقه کیفری نداشتهاند. از میان بازداشتشدگان، برخی دارای اتهامات در حال رسیدگی هستند، اما تعداد قابل توجهی نیز هیچ پرونده کیفری مشخصی ندارند. این در حالی است که ترامپ همواره تلاش کرده است تا چنین افرادی را به عنوان تهدیدات جدی امنیتی معرفی کند.
در این گزارش به نقل از رئیس مشترک مرکز حقوق مهاجرت در دانشکده حقوق دانشگاه «یوسیاِلاِی» آمده است: «میان شعارهای دولت و واقعیت آماری فاصلهای عمیق وجود دارد.» وی تأکید میکند که دولت ترامپ چه در دوره اول و چه در دوره دوم، همواره ادعا کرده که هدفگیریها علیه مهاجران مجرم و خطرناک است، اما آمارها نشان میدهد که اکثریت بازداشتشدگان اصلاً سابقه کیفری ندارند.»
علاوه بر این، مدیر ارشد برنامه عدالت در مرکز «برنان» نیز میگوید هیچ پژوهش و شواهدی وجود ندارد که ادعاهای ترامپ درباره ارتباط مهاجران با جرم و جنایت را اثبات کند. او میگوید: «ادعای ترامپ مبنی بر اینکه مهاجران عامل افزایش خشونت هستند، کاملاً نادرست است.»
گزارش لسآنجلس تایمز همچنین به دادههای موسسه تحقیقاتی کاتو اشاره میکند که نشان میدهد از ابتدای سال مالی ۲۰۲۵، حدود ۶۵ درصد از ۲۰۴ هزار نفری که توسط آیس ثبت شدهاند، هیچ سابقه کیفری نداشتهاند. از میان افرادی که دارای محکومیت بودند، تنها ۶.۹ درصد مرتکب جرائم خشونتآمیز شدهاند و اکثریت دیگر جرایمی غیرخشونتآمیز مانند تخلفات مهاجرتی، رانندگی و موارد مرتبط با بیاخلاقی داشتهاند.
در ادامه این گزارش آمده است که از ماه مه، پس از آنکه «استفن میلر» معاون رئیسدفتر ترامپ دستور افزایش سهمیه بازداشتها را به ۳۰۰۰ نفر در روز صادر کرد، میزان بازداشتها بهطور چشمگیری بیشتر شد و در ماه ژوئن نیز این روند ادامه یافت. جالب آنکه در این افزایش، سهم قابل توجهی از بازداشتشدگان نیز همچنان فاقد سابقه کیفری بودهاند.
مقامات دولت ترامپ همچنان ادعا دارند که تمرکز آنها بر مهاجران دارای سوابق جنایی است. یکی از مقامات وزارت امنیت داخلی ایالات متحده در این گزارش اظهارات منتقدان را «نادرست» خوانده و گفته است که مهاجرانی با اتهامات در حال رسیدگی نیز «مجرم» تلقی میشوند — تعریفی که مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان حقوقی قرار گرفته است.
در ادامه، این گزارش به نمونههایی اشاره میکند که ترامپ آنها را بهعنوان مستندات رویکرد خود معرفی کرده، از جمله قتل «لیکن رایلی» دانشجوی پرستاری در ایالت جورجیا که توسط مهاجری اهل ونزوئلا صورت گرفت. این حادثه منجر به تصویب «قانون لیکن رایلی» در ژانویه شد که بر اساس آن، مهاجران بدون مدرک در صورت اتهام به سرقت یا خشونت باید بازداشت شوند. اما این گزارش تأکید میکند که چنین مواردی استثنا هستند و نمیتوان آنها را به کل جمعیت مهاجران تعمیم داد.
لسآنجلس تایمز همچنین به پژوهشی از دفتر ملی تحقیقات اقتصادی آمریکا اشاره میکند که در سال ۲۰۲۳ نشان داده است مهاجران طی ۱۵۰ سال گذشته همواره نرخ زندانیشدن کمتری نسبت به افراد متولد آمریکا داشتهاند.
کارشناسان همچنین نسبت به آثار اجتماعی خطرناک ناشی از گفتمان حاکم بر مقامات دولت ترامپ هشدار دادهاند. به باور آنها، این نوع لفاظیها باعث ایجاد حس ناامنی، هدفگیری و حاشیهنشینی در جوامع مهاجر میشود؛ امری که نهتنها جامعه مهاجران، بلکه کل جامعه آمریکا را از مسیر واقعی امنیت عمومی دور میکند.
http://www.sanatnews.ir/News/1/315992
برچسب ها :
افکار عمومی
,
آمریکا و اسراییل
,
ترامپ
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
درگذشت عضوهیات علمی دانشگاه تربیت مدرس
طرح زلنسکی برای تمدید حکومت نظامی
واردات نفت چین با افزایش خرید از ایران بالا رفت
واکنش اسبقیان به اقدام فرهنگی دختران بسکتبال ایران
فریب افکار عمومی در آمریکا
اولین جلسه حمید علیدوستی با کادر فنی چادرملو
اتحاد در سیاست خارجی خلیج فارس
خاموشی بخشی از فلر نفتی در غرب ایران
بقائی: عراقچی با لاوروف دیدار میکند
پشت سطور یک نامه
مداخله نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در سویداء و درعا
حمایت از ایجاد سامانه هوشمند خدمات سلامت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز