سه شنبه 31 تير 1404

تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه

  تاريخ:سی و يکم تير 1404 ساعت 14:21   |     کد : 326451   |     مشاهده: 18
در بحبوحه تداوم محاصره و جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ساکنان فلسطینی، اشغالگران صهیونیست صبح امروز سه‌شنبه چادرهای آوارگان در اردوگاه «الشاطئ» واقع در غرب شهر غزه را هدف قرار دادند. هم‌چنین شماری دیگر از غیرنظامیان غزه در نتیجه قحطی و گرسنگی جان خود را از دست دادند.

به گزارش ایسنا، در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان در اردوگاه «الشاطئ» واقع در غرب شهر غزه، دست‌کم ۱۳ فلسطینی به شهادت رسیدند و تعدادی دیگر زخمی شدند؛ این حمله بامداد سه‌شنبه رخ داد و قربانیان در حالیکه در خواب بودند و با گرسنگی شدید دست و پنجه نرم می‌کردند، جان خود را از دست دادند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، رسانه‌های فلسطینی فیلم‌هایی را منتشر کردند که قربانیان این کشتار را نشان می‌دهد. فعالان در شبکه‌های اجتماعی نوشتند که شهدا در حالی که در خواب و گرسنه بودند، به شهادت رسیدند.

خبرنگار شبکه خبری الجزیره گزارش داد که این حمله توسط توپخانه رژیم اشغالگر انجام شد و ۲۵ نفر دیگر طی این حمله زخمی شدند.

بحران شدید در غزه: شهادت ۳۵ فلسطینی و وخامت اوضاع انسانی

منابع پزشکی در غزه اعلام کردند که از بامداد امروز تاکنون، ۳۵ فلسطینی توسط نیروهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند که هشت نفر از آنها از دریافت‌کنندگان کمک‌ها بودند.

در همین رابطه، مدیر مجتمع پزشکی الشفا در مصاحبه‌ای با شبکه الجزیره، از وخامت اوضاع انسانی و پزشکی در غزه خبر داد و تأکید کرد که بیمارستان‌ها در آستانه فروپاشی کامل هستند.

وی گفت: «ما مجبور شدیم بخش مربوط به دیالیز را ببندیم تا سوخت را برای بخش‌های دیگر حفظ کنیم. رژیم صهیونیستی سوخت را به صورت قطره‌چکان به ما می‌دهد.»

مدیر مرکز پزشکی الشفا همچنین افزود: «بخش‌های بیمارستان پر هستند و ظرفیت تخت‌ها ۲۵۰ درصد بیش از حد معمول است. کارکنان در زمینه پزشکی کاملاً خسته هستند و روزها است که طعم استراحت را نچشیده‌اند.»

وی همچنین به بازداشت دکتر مروان الهمص، مدیر بیمارستان‌های صحرایی، توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد و آن را بخشی از سیاست سیستماتیک رژیم صهیونیستی برای فلج کردن سیستم بهداشتی غزه خواند.

وی گفت: «سرنوشت دکتر الهمص همچنان نامعلوم است و ما بسیار نگران او هستیم.»

وی افزود: «رژیم صهیونیستی دکتر الهمص را ربود و به او شلیک کرد. ما بسیار نگران او هستیم.»

منابع در مجتمع پزشکی الشفا اعلام کردند که بخش دیالیز به دلیل کمبود سوخت به طور کامل از چرخه خدمت‌رسانی خارج شده است.

خبرنگار شبکه خبری الجزیره به نقل از محمد ابوسلمیه، مدیر این بیمارستان، گفت که بیمارستان الشفا ممکن است طی چند ساعت به طور کامل از چرخه خدمت‌رسانی خارج شود.

از سوی دیگر، وزارت بهداشت غزه بازداشت دکتر مروان الهمص را محکوم کرد و خواستار آزادی فوری او شد.

این وزارتخانه تأکید کرد که رژیم صهیونیستی مسؤول کامل سلامت دکتر الهمص است.

بر اساس آمار وزارت بهداشت غزه، تاکنون ۸۶ نفر، از جمله ۷۶ کودک، به دلیل قحطی در غزه شهید شده‌اند. تعداد کل شهدا به ۵۹ هزار و ۲۵ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۱۴ هزار و ۱۴۲ نفر رسیده است. همچنین، ۱۰۲۱ نفر از دریافت‌کنندگان کمک‌ها شهید شده‌اند.

آنروا: اوضاع در غزه به نقطه بازگشت‌ناپذیری رسیده است

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در جریان مصاحبه‌ای با شبکه خبری الجزیره هشدار داد که اوضاع در غزه به نقطه بازگشت‌ناپذیری رسیده است.

وی تأکید کرد که کمبود مواد غذایی باعث افزایش مرگ‌ومیر در غزه خواهد شد.

آنروا پیش از این هشدار داده بود که سوءتغذیه در میان کودکان زیر پنج سال در غزه در فاصله زمانی بین مارس و ژوئن گذشته دو برابر شده است. این افزایش به دلیل محاصره رژیم صهیونیستی و جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه است.

آژانس آنروا اعلام کرد که مراکز بهداشتی و پزشکی وابسته به این آژانس در این مدت حدود ۷۴ هزار آزمایش برای تشخیص سوءتغذیه در میان کودکان انجام داده‌اند. نتیجه این آزمایش‌ها نشان داد که بیش از ۸۰۰ کودک به سوءتغذیه شدید حاد مبتلا هستند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) نیز اعلام کرد که غزه در حال گرسنگی است و سوءتغذیه در حال افزایش است. آنچه که وارد غزه می‌شود، کافی نیست. اوضاع در غزه بدترین وضعیت ممکن است و کسانی که از بمباران جان سالم به در برده‌اند، اکنون با گرسنگی مواجه هستند.

بر اساس گزارش اوچا ۲.۱ میلیون نفر در ۱۲ درصد از مساحت غزه محبوس هستند و به غذا و آب پاکیزه دسترسی ندارند. بیمارستان‌ها تحت فشار جمعیت زیاد زخمی‌ها و کمبود تجهیزات اساسی قرار دارند.

مدیر کل وزارت بهداشت غزه: مرحله قحطی که غزه با آن مواجه است، خطرناک‌ترین مرحله است

از سوی دیگر، منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه، در جریان گفت‌وگویی مطبوعاتی خاطرنشان کرد که تعداد افرادی که طی ۴۸ ساعت گذشته به دلیل گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند، به ۲۰ نفر رسیده است.

وی همچنین تأکید کرد که تعداد افرادی که به دلیل سوءتغذیه جان خود را از دست می‌دهند یا بیمار می‌شوند، به شدت افزایش یافته است.

تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه و هدف قرار دادن چادر آوارگان فلسطینی
البرش در ادامه گفت: «مرحله قحطی که غزه با آن مواجه است، خطرناک‌ترین مرحله است. بسیاری از مردم در خیابان‌ها می‌افتند. ما با فاجعه بهداشتی بزرگی مواجه هستیم و بیماری‌های جدیدی در غزه شیوع یافته است.»

وی همچنین افزود که ده‌ها کودک به سندرم «گیلن باره» مبتلا شده‌اند و امکان درمان آنها وجود ندارد.

سندروم «گیلن باره» یک بیماری التهابی نادر است که دستگاه عصبی محیطی را درگیر می‌کند و به سرعت موجب ضعف عضلات و بی‌حسی می‌شود. این سندروم می‌تواند در تمام سنین رخ دهد اما بین ۵۰ –۳۰ سالگی شایع‌تر است. علایم شایع آن در مراحل اولیه، ضعف عضلات دست و پا، ساعد، بازو، ساق و ران‌ها، شکم و قفسه سینه است.

البرش همچنین اعلام کرد که طی سه ماه گذشته، روزانه حدود ۱۰۰ نفر در حملات مستقیم رژیم صهیونیستی شهید شده‌اند.

بر اساس آخرین آمار، رژیم صهیونیستی روزانه به طور متوسط ۲۸ کودک را در غزه می‌کشد.

حمله رژیم صهیونیستی به دریافت‌کنندگان کمک‌ها در شمال غرب غزه

شبکه الاقصی گزارش داد که چندین نفر در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دریافت‌کنندگان کمک‌ها در شمال غرب غزه شهید و زخمی شدند. این حمله شب گذشته در نزدیکی منطقه «الفروسیه» رخ داد؛ در حالیکه مردم در تلاش برای دریافت کمک‌های بشردوستانه بودند.

بر اساس این گزارش، هواپیماهای رژیم صهیونیستی به طور هدفمند و سیستماتیک به افرادی که برای دریافت کمک‌ها تجمع کرده بودند، حمله کردند. این حمله باعث شهادت و زخمی شدن شماری از غیرنظامیان فلسطینی شد.

حمله رژیم صهیونیستی به فلسطینیان منتظر دریافت‌ کمک‌ها

خبرنگار المنار گزارش داد که هفت فلسطینی دیگر در حمله رژیم صهیونیستی به فلسطینیان در صف دریافت کمک‌ها در نزدیکی محور نتزاریم در مرکز غزه شهید شدند.

در همین رابطه، بیمارستان العوده اعلام کرد که یک شهروند فلسطینی که در صف دریافت کمک‌ها در نزدیکی محور نتزاریم در مرکز غزه بود، توسط نیروهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

شهادت ۲ کودک در بمباران رژیم صهیونیستی

در صحنه‌ای غم‌انگیز و تکان‌دهنده، یک دختربچه فلسطینی در حالی که برادر کوچکش را در آغوش گرفته و دستبندش را در دست داشت، بر اثر حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهر غزه به شهادت رسید.

تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه و هدف قرار دادن چادر آوارگان فلسطینی
منابع پزشکی فلسطینی نیز از شهادت ۲ کودک دیگر در غزه به دلیل سوءتغذیه شدید خبر دادند. یوسف الصفدی از شمال غزه و عبدالحمید الغلبان از شهر خان‌یونس در جنوب غزه، قربانیان جدید قحطی و محاصره رژیم صهیونیستی هستند. بیمارستان‌های غزه با صدها مورد سوءتغذیه شدید در میان کودکان و بزرگسالان مواجه هستند. این افراد در شرایط بحرانی و استرس شدید ناشی از گرسنگی قرار دارند.

منابع پزشکی اعلام کردند که ۱۷ هزار کودک در غزه از سوءتغذیه شدید رنج می‌برند. همچنین، بیمارستان‌ها با بیمارانی مواجه هستند که به دلیل گرسنگی شدید، دچار استرس و از دست دادن حافظه شده‌اند. با این حال، بیمارستان‌ها از کمبود شدید تخت‌های پزشکی و دارو برای درمان تعداد زیاد مبتلایان به سوءتغذیه شدید رنج می‌برند.

شهادت نوزاد ۴۰ روزه بر اثر گرسنگی در غزه

منابع خبری از شهادت «یوسف محمد الصفدی» نوزاد ۴۰ روزه در شمال نوار غزه به دلیل گرسنگی، کمبود شدید مواد غذایی و عدم دسترسی به شیر خشک خبر دادند.

این حملات در حالی ادامه دارد که غزه همچنان تحت محاصره شدید رژیم صهیونیستی قرار دارد و مردم این منطقه با کمبود شدید غذا، آب و دارو مواجه هستند. جامعه بین‌المللی بارها خواستار پایان دادن به محاصره غزه و تأمین دسترسی به کمک‌های بشردوستانه شده است.

شهادت یک زن جوان در غزه بر اثر گرسنگی و محاصره

در راستای تداوم محاصره و تجاوزات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، منابع پزشکی از شهادت «رحیل محمد رصرص» زن جوان ۳۲ ساله، خبر دادند.

این زن جوان فلسطینی در مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان‌یونس و به دلیل سوءتغذیه حاد و فقدان تجهبزات درمانی به شهادت رسید.

منابع خبری همچنین از شهادت «احمد الحسنات» در نتیجه سوء تغذیه در مرکز نوار غزه خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است. این جنگ تاکنون منجر به شهید و زخمی شدن حدود ۲۰۰ هزار فلسطینی، اکثراً کودکان و زنان و مفقود شدن بیش از ۹ هزار نفر شده است. همچنین، صدها هزار نفر آواره شده‌اند و قحطی جان بسیاری را گرفته است.

رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

http://www.sanatnews.ir/News/1/326451
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است