تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
چهارشنبه 15 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
هشدار سازمان غذا و دارو درباره غذای ناسالم و غیراستاندارد
تاريخ:پانزدهم مرداد 1404 ساعت 13:23
|
کد : 347045
|
مشاهده: 21
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تأکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز این سازمان است، نسبت به خطرات ناشی از مصرف مواد غذایی غیراستاندارد هشدار داد و بر لزوم تقویت نظارت بر ایمنی غذا تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر گفت: غذا، اگرچه اصلیترین نیاز برای بقاست، اما در صورتی که فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، میتواند منجر به بیماریهای جدی شود. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماریهایی مبتلا میشوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است.
بهفر با اشاره به تهدیدات ناشی از باقیمانده سموم، آفتکشها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی، خاطرنشان کرد: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینههای زیادی صرف درمان کنیم. در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا میتواند از بروز بسیاری از این بیماریها پیشگیری کند.
وی با بیان اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است، گفت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، نقش مهمی در کاهش هزینههای درمانی و افزایش بهرهوری سلامت عمومی دارد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی صرفاً یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در حوزه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی در پایان گفت: هدف نهایی ما داشتن جامعهای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد.
http://www.sanatnews.ir/News/1/347045
برچسب ها :
سازمان غذا و دارو
,
غذای ناسالم
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
آخرين اخبار
کشف گروه خونی بسیار نادر در ایران
اتریوم گل کاشت
سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به اراضی اشغالی
ترامپ: زیردریاییهای هستهای آمریکا جایی هستند که باید باشند
کره جنوبی همچنان نگران ماند
المرت: نتانیاهو باعث شد اسرائیل منزوی شود
ژنرال صهیونیست: تلآویو در انزوا قرار گرفته است
تغییرات شاخص فرابنفش تا آخرین روز کاری این هفته
پرویز کوزه کنانی در ۹۷ سالگی درگذشت
چین پهپاد موشکگریز ساخت
احضار سفیر آلمان به وزارت خارجه روسیه
هشدار سازمان غذا و دارو درباره غذای ناسالم و غیراستاندارد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز