تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
شنبه 18 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
خوردن غذاهای فوق فرآوری شده کاهش وزن را دشوارتر میکند
تاريخ:شانزدهم مرداد 1404 ساعت 08:19
|
کد : 347084
|
مشاهده: 33
مطالعهای جدید نشان داده است که مصرف غذاهای فرافرآوریشده ممکن است تلاشها برای کاهش وزن را مختل کند، حتی اگر رژیم غذایی با توصیههای ملی تغذیه سالم مطابقت داشته باشد.
به گزارش ایسنا، این مطالعه که در تاریخ چهارم اوت در مجله Nature Medicine منتشر شد، عدم تمرکز بر تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده را در توصیههای ملی رژیم غذایی در بریتانیا و سایر کشورها، نشان میدهد.
به نقل از نیچر، غذاهای فوق فرآوری شده محصولاتی هستند که با ترکیب عصارههای غذایی با افزودنیها و مواد اولیه صنعتی تولید شدهاند. در نتیجه، اقلام غذایی ارزان، سودآور و به طور گسترده در دسترس ایجاد میشود.
به خوبی ثابت شده است که محتوای بالای نمک و قند بسیاری از غذاهای فوق فرآوری شده، این محصولات را ناسالم میکند، اما برخی تحقیقات نشان دادهاند که نحوه فرآوری آنها نیز میتواند نقش داشته باشد.
ساموئل دیکن، محقق چاقی و رفتار در دانشگاه کالج لندن و نویسنده اصلی این مقاله، میگوید انگیزه پشت این مطالعه، پرداختن به شکاف موجود در توصیههای غذایی ملی و انجام این کار در محیط روزمره شرکتکنندگان بوده است. این طولانیترین آزمایش رژیم غذایی مواد فوق فرآوری شده تا به امروز خواهد بود. این اولین آزمایشی است که این کار را در دنیای واقعی انجام میدهد تا تمام تاثیرات رفتاری مرتبط با زندگی روزمره بررسی شود.
در بریتانیا، بیش از نیمی از انرژی موجود در رژیم غذایی یک فرد معمولی از غذاهای فوق فرآوری شده تامین میشود، و ارقام مشابهی در سایر نقاط اروپا و ایالات متحده یافت میشود.
در دسترس بودن گستردهتر غذاهای فوق فرآوری شده مقرون به صرفه نسبت به جایگزینهای کمتر فرآوری شده میتواند تاثیر نامتناسبی بر افراد مناطق کمدرآمد داشته باشد. دیکن میگوید: مسائل مربوط به رژیم غذایی و چاقی مرتبط مواد غذایی تا حد زیادی به نابرابریهای اجتماعی-اقتصادی مربوط میشود. او میافزاید که افراد ممکن است رژیمهای غذایی ناسالمی داشته باشند، نه به این دلیل که سعی نمیکنند سالم غذا بخورند، بلکه به این دلیل که محیط غذایی ما طوری طراحی شده که ما را به شکست وامیدارد.
این مطالعه تاثیر مواد غذایی فوق فرآوری شده را بر ۵۵ فرد بزرگسال که رژیم غذایی مبتنی بر دستورالعملهای غذایی ملی بریتانیا را دنبال میکردند، بررسی کرد.
شرکتکنندگان یک رژیم غذایی هشت هفتهای مبتنی بر غذاهای با حداقل فرآوری (MPF) و یک رژیم غذایی هشت هفتهای مبتنی بر غذاهای فوق فرآوری را دنبال کردند، با یک دوره چهار هفتهای بین این دو، که شرکتکنندگان به رژیم غذایی معمول خود بازگشتند. هر دو رژیم غذایی از راهنمای تغذیه خوب بریتانیا پیروی میکردند که بر گروههای غذایی و درشت مغذیها از جمله چربی، پروتئین و کربوهیدرات تمرکز دارد. در طول هر دو مرحله، تمام وعدههای غذایی، میان وعدهها و نوشیدنیها به درب منزل شرکتکنندگان تحویل داده میشد، اما میتوانستند میزان مصرف در هر زمان و زمان مصرف را انتخاب کنند.
محققان دریافتند که وزن و شاخص توده بدنی شرکتکنندگان در طول هر دو مرحله کاهش یافت. با این حال، شرکتکنندگان در طول پیروی از رژیم غذایی با حداقل فرآوری بیش از دو برابر وزن کم کردند و به طور متوسط ۱.۸۴ کیلوگرم، در مقایسه با ۰.۸۸ کیلوگرم وزن از دست دادند. تغییراتی در ترکیب بدن، مانند کاهش توده چربی، درصد چربی بدن و رتبهبندی چربی احشایی در رژیم غذایی با حداقل فرآوری رخ داد اما در رژیم فوق فرآوری شده رخ نداد. هوسهای غذایی نیز در رژیم غذایی با حداقل فرآوری کاهش یافت.
مکانیسم مقایسه تغییرات وزن هنگام مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و با حداقل فرآوری هنوز مشخص نیست. محققان معتقدند که تغییرات بافتی و ساختاری غذا در طول فرآوری میتواند به این معنی باشد که افراد احتمالا غذا را سریعتر مصرف میکنند، سیری را به تاخیر میاندازند و منجر به افزایش مصرف انرژی میشوند. افزودنیهای مورد استفاده و عملیات حرارتی بیش از نیز میتوانند بر میکروبیوم روده تاثیر بگذارند و التهاب را افزایش دهند. تصور میشود بازاریابی و تبلیغات نیز در این امر نقش دارند، زیرا بستهبندی غذاهای فوق فرآوری شده اغلب حاوی ادعاهای تغذیهای است که میتواند مصرفکنندگان را گمراه کند.
این مطالعه با نشان دادن اینکه فرآوری حتی زمانی که کیفیت تغذیهای کنترل میشود، اهمیت دارد، تمرکز فعلی بر روی مواد مغذی به تنهایی را به چالش میکشد و ممکن است به تسریع بحث و اصلاحات گستردهتر کمک کند.
http://www.sanatnews.ir/News/1/347084
برچسب ها :
کاهش وزن
,
رژیم غذایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
آخرين اخبار
سوژه کم آوردینا! منفورتر از ترامپ مگر داریم؟
آغاز دیدار جهادگران با یادگار امام راحل
دورنمای تجارت جهانی بهبود یافت
عروسک زشت «لبوبو» چرا اینقدر خواستنی شد؟
نشست استاندار تهران با خبرنگاران با حضور سخنگوی دولت
امسال تنبیه و تشویق داوران با جزییات اجرا میشود
دنبالهدار «3I/ATLAS» از نگاه هابل
جرارد: اوون از یامال و امباپه بهتر بود
روزی برای شهدای مدافع حرم
حسین رضا زاده جانشین بهداد سلیمی میشود
هشدار فرنجیه نسبت پرونده سلاح در لبنان
امکان اعلام داوطلبانه حسابهای بانکی مازاد فراهم میشود
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز