يک شنبه 16 شهريور 1404

انتصاب نماینده وزیر آموزش و پرورش

  تاريخ:شانزدهم شهريور 1404 ساعت 09:21   |     کد : 399237   |     مشاهده: 19
نماینده وزیر آموزش و پرورش در امور نظارتی و حراستی صندوق ذخیره فرهنگیان، گفت: معلمان سرمایه‌های واقعی صندوق ذخیره فرهنگیان هستند.

به گزارش ایسنا، مجتبی هاشمی در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش، گفت: هر چند صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان بنگاه اقتصادی شناخته شده و طی دهه‌های گذشته با مشارکت اعضای صندوق و کمک دولت با هدف ایجاد ارزش اقتصادی و سود آفرینی برای اعضا در بخش‌های مختلف اقتصادی مشغول فعالیت است ولی با تمرکز بر یک تمایز ویژه با سایر بنگاه‌های اقتصادی یعنی عنصر مشارکت، می توان دریافت که بزرگترین سرمایه صندوق ذخیره، معلمان هستند.

به گفته وی؛ حضور معلمان در صندوق ذخیره می‌تواند نقطه امید آفرین و مولد سرمایه اجتماعی باشد.

نماینده وزیر در صندوق ذخیره فرهنگیان ابراز امیدواری کرد: افزایش شفافیت و پاسخگویی در شرکتهای ذیل صندوق در دوره مدیریتی حاضر موجب ترمیم و توسعه اعتماد عمومی فرهنگیان به صندوق ذخیره شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، به منظور حفظ و صیانت از حقوق فرهنگیان و جلب مشارکت معلمان و کارشناسان خبره برای ارائه خدمات با کیفیت و عادلانه به فرهنگیان؛ در جلسه شورای معاونان با حکم وزیر آموزش و پرورش سید مجتبی هاشمی، به عنوان نماینده وزیر در امور نظارتی و حراستی صندوق ذخیره فرهنگیان منصوب شد.

http://www.sanatnews.ir/News/1/399237
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است