دو شنبه 17 شهريور 1404

ذاکر: برای احیای دریاچه ارومیه اقدامی شود

  تاريخ:هفدهم شهريور 1404 ساعت 10:05   |     کد : 399358   |     مشاهده: 12
نماینده ارومیه در مجلس تاکید کرد که باید کاری برای احیای دریاچه ارومیه شود، چراکه دریاچه ارومیه متعلق به همه است.

به گزارش ایسنا، سید سلمان ذاکر در جلسه علنی امروز (دوشنبه) در تذکری گفت: دیگر آبی در دریاچه ارومیه آبی باقی نمانده است و باید اقدامی برای احیای دریاچه ارومیه صورت گیرد.

وی ادامه داد: نمایندگان آذربایجان شرقی، تبریز، اردبیل و آذربایجان غربی و سایر نمایندگان مجلس خواستار ایجاد نهضتی برای احیای دریاچه ارومیه و توجه ویژه مسئولین به دریاچه ارومیه هستند.

این عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی تاکید کرد: دریاچه ارومیه متعلق به همه است و غیرت احیای دریاچه ارومیه وجود دارد.

وی در پایان گفت: ما از رئیس جمهور برای احیای دریاچه ارومیه حمایت می کنیم، لذا انتظار می رود که با اقدامات لازم جلوی خشک شدن محیط زیست و این زیست بوم گرفته شود که منجر به وارد آمدن آسیب به مردم می شود.

http://www.sanatnews.ir/News/1/399358
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است