پنج شنبه 18 دی 1404

تحرکات نظامی و عملیات تخریب ارتش صهیونیستی در قنیطره

  تاريخ:هفدهم دی 1404 ساعت 10:42   |     کد : 416041   |     مشاهده: 17
نیروهای رژیم صهیونیستی مجددا در جنوب سوریه تحرکات نظامی و عملیات تخریب و تیراندازی به منازل غیرنظامیان را انجام دادند.

به گزارش ایسنا، منابع سوری اعلام کردند نیروهای رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از بیمارستان جولان در شهر قنیطره را تخریب کردند. این بیمارستان تقریبا به صورت جزئی تخریب شده و از سال‌ها پیش تعطیل شده بود.

اقدامات نیروهای رژیم صهیونیستی در چارچوب تجاوزات مکرر آنها به تاسیسات غیرنظامی در جنوب سوریه است. نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین به منازل غیرنظامیان در شهرک الحمیدیه در حومه شمالی قنیطره تیراندازی کردند و به ساکنان نسبت به نزدیک شدن به اطراف پایگاه نظامی ایجاد شده در قنیطره هشدار دادند.

همچنین خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی وارد شهرک الرفید در حومه جنوبی قنیطره شدند. همزمان نیز پهپادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در این منطقه به پرواز درآمدند.

پیش از این نیز نیروهای رژیم صهیونیستی با ۱۲ خودروی نظامی وارد روستای صیدا الحانوت شده بودند. همچنین نیروهای اسرائیلی با خودروهای نظامی وارد روستاهای بریقه و کودنه در حومه قنیطره شدند.

طبق گزارش العربی الجدید این تشدید تنش میدانی توسط رژیم صهیونیستی در زمانی است که مذاکرات دمشق و تل‌آویو با میانجی‌گری آمریکا در پاریس برگزار شد.

از زمان کنار رفتن نظام سابق سوریه از قدرت رژیم صهیونیستی حملات و تجاوزات زیادی را در خاک سوریه انجام داده و مناطقی را در جنوب این کشور اشغال کرده است. مقامات جدید سوریه پیشتر تاکید کردند که خصومتی با اسرائیل ندارند اما با تجاوزات آن علیه خاک سوریه مخالف هستند.

http://www.sanatnews.ir/News/1/416041
Share

برچسب ها :  رژیم صهیونیستی , سوریه
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است