يک شنبه 26 بهمن 1404

فعالیت ۳۵ هزار دستفروش در پایتخت

  تاريخ:بيست و ششم بهمن 1404 ساعت 09:43   |     کد : 426810   |     مشاهده: 12
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به فعالیت حدود ۳۵ هزار دستفروش در پایتخت اعلام کرد: در حال حاضر نزدیک به ۲۰ هزار نفر از این افراد در قالب حدود ۶۰ بازار ساماندهی‌شده در ۲۱ منطقه شهر تهران مشغول فعالیت هستند.

به گزارش ایسنا، مجتبی اقوامی‌پناه با تشریح آخرین وضعیت ساماندهی دستفروشان در پایتخت اظهار کرد: بر اساس آمار و شناسایی‌های میدانی انجام‌شده در حال حاضر حدود ۳۵ هزار نفر دستفروش در سطح شهر تهران فعالیت دارند که بخش قابل‌توجهی از آنان معیشت خود را از این طریق تأمین می‌کنند.

وی افزود: از مجموع دستفروشان شناسایی‌شده، حدود ۲۰ هزار نفر به‌صورت فعال در بازارها و فضاهای ساماندهی‌شده شهر تهران مشغول به کار هستند. در همین راستا تاکنون نزدیک به ۶۰ بازار در نقاط مختلف شهر برای ساماندهی و استقرار دستفروشان پیش‌بینی و راه‌اندازی شده است که نقش مهمی در کاهش سد معبر و نظم‌بخشی به فعالیت‌های صنفی ایفا می‌کند.

براساس گزارش شهر، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به نحوه توزیع این بازارها در سطح شهر تصریح کرد: بازارهای ساماندهی دستفروشان در ۲۱ منطقه از مجموع ۲۲ منطقه شهر تهران پراکنده هستند و در حال حاضر تنها منطقه ۲۲ فاقد بازار ساماندهی‌شده است. همچنین در برخی مناطق تنها یک بازار فعال وجود دارد در حالی که در مناطق پرتردد و پرجمعیت بیش از یک بازار برای پاسخگویی به نیاز دستفروشان و شهروندان پیش‌بینی شده است.

http://www.sanatnews.ir/News/1/426810
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است