تولید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی تا پایان سال
|
تولید خودروی هوشمند پس از خودروهای برقی دنبال میشود
|
وزیر اقتصاد: ساخت آزادراه قائمشهر- ساری سرعت می گیرد
|
معادن مس هوشمند میشوند
|
افزایش ۲ برابری ظرفیت ناوگان هوایی کشور تا پایان دولت سیزدهم
|
فرودگاه امام خمینی (ره) نگین زیبای انگشتر صنعت هوایی خواهد شد
|
واردات تاکسیهای برقی از هفتههای آینده
|
هیچ مشکلی برای ساخت خودروهای شارژی نداریم
|
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
|
گزارش اوجی از سرمایهگذاریها و درآمدهای جهانی نفت و گاز ایران
|
اطلاعیه وزارت صمت پیرامون اظهارات اخیر سلاح ورزی
|
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
|
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
|
جمعه 10 آذر 1402
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
وزارت صمت از گسترش هایپرمارکتها استقبال میکند؛
نقش مثبت «شهر لوازم خانگی» در توزیع
تاريخ:يازدهم مرداد 1401 ساعت 18:27
|
کد : 268671
|
مشاهده: 733
به گزارش صنعت نیوز ٬ لوازم خانگی، جزء آن گروه کالاهایی است که همواره از حمایت همه ارگانهای حمایتی برخوردار بوده و همواره هم همه بازیگران مؤثر و منتفع در اکوسیستم آن اعم از تولید، توزیع، فروش و مصرف، از معمای لاینحل قیمتگلایه دارند. دولت با ابزار «ممنوعیت واردات» از تولید حمایت میکند و با ابزار«قیمتگذاری» از مصرف. قاچاقِ ویرانگر با سهم 20 درصدی بازار را هم ابزار «قهریه» در ید کنترل میگیرد. اما ...
به گزارش صنعت نیوز ٬ لوازم خانگی، جزء آن گروه کالاهایی است که همواره از حمایت همه ارگانهای حمایتی برخوردار بوده و همواره هم همه بازیگران مؤثر و منتفع در اکوسیستم آن اعم از تولید، توزیع، فروش و مصرف، از معمای لاینحل قیمتگلایه دارند. دولت با ابزار «ممنوعیت واردات» از تولید حمایت میکند و با ابزار«قیمتگذاری» از مصرف. قاچاقِ ویرانگر با سهم 20 درصدی بازار را هم ابزار «قهریه» در ید کنترل میگیرد. اما باز هم صدای اعتراض از جانب مصرف بلند است و اگرچه در نهایت، این توپ در زمین نظام توزیع فرود میآید، اما نظام توزیع هم، خود یکی از معترضان است.
در این شرایط برخی، نقطه تاریک این فرایند را نفوذ واسطهها میدانند و معتقدند که تمرکز نورافکنهای نظارتی بر این نقطه تاریک، معمای قیمت را حل میکند. اما واقعیت این است که نقطه تاریک که نه؛ نقطه ضعف این فرایند، ساختار سنتی، پاشنهآشیل آن، مقاومت در برابر پارادایم حاکم بر جهان در عصر دیجیتال و شاهد این ادعا، ثبت عملکرد مثبت ارائهدهندگان خدمات نوین در زنجیره توزیع است. این روزها که دنیا تحت تأثیر«تحول دیجیتال»، به سمت مدرنیزه شدن رفته است، این گروه با الهام از تجربیات موفق جهانی در تغییر ساختار سنتی به ساختار مدرن، ورود هایپرمارکتهای تخصصی به سیستم توزیع را در دستورکار قرار دادهاند.
فارغ از برخی ضعفها که در جریان عبور همه کسبوکارها از بستر سنتی نمایان میشود و گاهی حتی نارضایتی برخی مشتریان را درپی دارد، نتیجه مثبت نهایی که از برآیند عملکرد کلی این هایپرمارکتها در تنوع محصول، قیمت مناسب و اصالت کالا به ثبت رسیده است، حکایت میکند که اگر در گرانیها انگشت اتهام به سوی سیستم توزیع است، برای این نظام راهی جز اصلاح ساختار سنتی و پذیرش ساختار نوین وجود ندارد.
دراین خصوص با محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت که این روزها بهجد درپی تنظیم بازار لوازمخانگی است، به گفتوگو پرداختیم.
او که درخصوص عملکرد واسطهها، با آنچه در این گزارش بیان شد همعقیده است، با اشاره به اینکه سود ایجاد شده در جریان تولید و فروش هر کالایی، باید بهطور عادلانه میان تولیدکننده، فروشنده و واسطه توزیع شود، میگوید: به این دلیل که میزان خوابسرمایه، خطرپذیری و زحمت تولید بیشتر است، سهم تولیدکننده از این سود باید بیشتر باشد، درحالی که در حوزه لوازمخانگی کمترین سود به تولیدکننده و فروشنده میرسد.
وی در پاسخ به اینکه آیا در کشور، شرایط برای نقشآفرینی هایپرمارکتها فراهم است، گفت: بله. نهتنها در لوازمخانگی که حتی در قطعاتخودرو هم درنظر داریم با ایجاد شبکههای جدید فروش، به تجربه مشابه شهرفرش و شهرلوازم خانگی برسیم.
برادران، درخصوص شعار مربوط به قیمت ازسوی «شهر لوازمخانگی»، تصریح کرد: این روش عرضه، حسنهای زیادی دارد که یکی از آنها به قیمت مربوط میشود. حسن دیگر آن، تنوع بسیار زیاد محصولات است ضمن اینکه وزارت صمت نیز نظارت دقیقی بر عملکرد آنها دارد و با توجه به نقش مثبتی که دارند، از توسعهاین مجموعهها استقبال میکند.
وی یادآور شد: در جریان فروش، دو رویکرد وجود دارد؛ «فروش بیشتر با سود کمتر» و «فروش کمتر اما سود بیشتر» که البته رویکرد تجربه شده در کشور ما و در جهان، همان فروش بیشتر با سود کمتر است.
در ادامه، علی افشارقاسملو مدیر روابطعمومی «شهر لوازمخانگی» در گفتوگوی کوتاهی به تشریح عملکرد این هایپرمارکت پرداخت و گفت: این مجموعه از بهمن 1400 با هدف حذف واسطهها، شفافیت در فروش و تسهیل شرایط فروش اقساطی راهاندازی شد و در این مسیر، علاوه بر تأمین کیفی کالا، هدف افزایش سهم از بازار را نیز مدنظر قرار داد.
وی در پاسخ به این که ادعای عرضه کالا با قیمت و کیفیت مناسب، بهرغم هزینههای زیاد تبلیغاتی آن مجموعه چگونه امکانپذیر است، گفت: هایپرمارکتها برخلاف بازار سنتی، برمبنای فروش با سود کم و حجم بالا فعالیت میکنند و حجم بالای خرید و فروش، بهرهوری بالای منابع انسانی و حذف برخی هزینههای جاری، مزیتهایی هستند که هزینه بالای تبلیغات را سرشکن میکنند.
وی، فرایند فروش اقساطی در این مجموعه را مشروط به برخورداری خریدار از دسته چک با سابقه اعتباری مناسب توصیف کرد و افزود: همه کالاها قبل از ورود به این مجموعه میبایست در سامانه جامع تجارت به ثبت رسیده و دارای کدرهگیری و کدگارانتی معتبر باشند. درصورت عدم تأیید کدرهگیری و کدگارانتی در فرایند استعلام، کالا قاچاق محسوب شده و منجر به عودت و حذف آن از زنجیره فروش میشود.
http://www.sanatnews.ir/News/1/268671
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
Sending ...
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
ربات 3 پا، مسئول تعمیرات خارج از سفینه های فضایی
استفاده از نانوحسگرها برای درب خودرو
۸ شاخص سلامت قلب که موجب طول عمر میشود
افزایش ۲۳ درصدی مشارکت در سومین دوره رقابت علمی کنز
افتتاح ۶۳۰ واحد از طرح نهضت ملی مسکن پاکدشت
از سرگیری تحویل تارا اتوماتیک از دو هفته آینده
علت مرگ پلنگ دنا اعلام شد
جمع آوری مواد معدنی کمیاب از کف دریا
بازدید معاون میراث فرهنگی کشور از عمارت مسعودیه
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
آخرين اخبار
خروج واگن قطار از ریل در ایستگاه لرستان
تغییر مسیر کشتیهای صهیونیستی پس از تهدیدات ارتش یمن
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران و کره شمالی
آدم ربایی با انگیزه اختلافات خانوادگی
پیشنهاداتی از عربستان و انگلیس روی میز آلگری
قطر: تمدید آتشبس غزه طی ساعات آتی اعلام میشود
ارمنستان و انگلیس سند همکاری دفاعی امضا کردند
ایران به همه الزامات و معاهدات بینالمللی دریایی پایبند است
نیروگاه «علیآباد» به شبکه خطوط لوله نفتی متصل میشود
فینالیستهای لیگ برتر کشتی فرنگی مشخص شدند
پنج هزار معدن در دولت سیزدهم ساماندهی شد
۶۰ درصد اعتبارات سفر اول رئیس جمهور به البرز جذب شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز