وزیر راه: ایران راه حل بنبستهای ترانزیتی در منطقه است
|
تحقق وعده وزیر نفت؛ بازگشت ایران به جمع تولیدکنندگان بزرگ اوپک
|
اوجی: تحریمها در حوزه نفت و گاز در حال بی اثر شدن است
|
آمادگی ایران برای ساخت پالایشگاه نفت و صدور خدمات مهندسی به بورکینافاسو
|
۸۰۰ میلیون دلار صرفهجویی با ابتکار متخصصان داخلی در پارس جنوبی
|
وزیر نفت: باور می توانیم سبب بهره برداری از طرح معطل مانده ۲۰ ساله فاز ۱۱ پارس جنوبی شد
|
حمایت از سرمایهگذاران خودروهای عمومی برقی
|
افتتاح ایستگاههای شارژ تاکسیهای برقی در هفته دولت
|
۹ دستور رییسی برای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین
|
افزایش قیمت بنزین نداریم
|
تولید نفت ایران به ۳ میلیون و ۱۹۰ هزار بشکه رسید
|
ثبت تولید روزانه نزدیک به ۳.۲ میلیون بشکه نفت
|
از حق ایران در میدان آرش کوتاه نمیآییم
|
چهارشنبه 5 مهر 1402
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
دستیابی به صادرات ۷۵ میلیارد دلاری در افق ۱۴۰۴ برنامه ریزی شده است
تاريخ:هفتم خرداد 1402 ساعت 10:11
|
کد : 277591
|
مشاهده: 190
به گزارش صنعت نیوز، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: برنامه صادراتی این وزارتخانه برای افق سال ۱۴۰۴ رسیدن به رقم ۷۵ میلیارد دلار است.
به گزارش صنعت نیوز، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: برنامه صادراتی این وزارتخانه برای افق سال ۱۴۰۴ رسیدن به رقم ۷۵ میلیارد دلار است.
«سیدمهدی نیازی» در گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در محل وزارت کشور اظهار داشت: با بهرهمندی از ظرفیتهای موجود نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران، میتوان اتفاقات خوبی را در حوزه توسعه روابط اقتصادی و تجاری با کشورهای دنیا رقم زد.
وی گفت: سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران در دولت فعلی، تاکید بر برونگرایی براساس سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب به ویژه سیاست های اقتصاد مقاومتی و تاکیدات ریییس جمهوری است.
این مقام مسوول با بیان اینکه برنامه صادرات غیرنفتی برای افق سال ۱۴۰۴ عدد ۷۵ میلیارد دلار است، افزود: صادرات ما می تواند بالاتر از این اهداف باشد، زیرا ظرفیتهای موجود در کشور قابل توسعه است.
سرپرست وزارت صمت اضافه کرد: باید در حوزه واردات هم مبتنی بر ظرفیتهای کشورهای هدف و مزیتهای جمهوری اسلامی ایران، ظرفیتسازی شود تا در نهایت به افزایش ارزش و حجم روابط تجاری اعم از صادرات و واردات در افق ۱۴۰۴ منجر شود.
وی با تاکید بر اینکه این وزارتخانه در حوزه توسعه روابط، دنبال توسعه روابط تجاری است، خاطرنشانکرد: در این برنامه، باید مزیت ایران و کشورها مورد ارزیابی قرار گرفته و رفتار تجاری ما با آن تنظیم، برنامه ریزی و عملیاتی شود.
نیازی با اشاره به اینکه در نقشه راه وزارت صمت، همکاری با حدود ۵۰ کشور در اولویت قرار گرفته و پیش نویس آن تهیه شده، ادامه داد: از سفرا و روسای نمایندگی های ایران در خارج از کشور می خواهیم در یک برنامه دو ماهه و با همکاری وزارت صمت، نقشه راه تجارت ایران با کشورهای هدف را نهایی کنیم تا حلقه های مفقوده، زیرساخت های مورد نیاز و دستورکار و فعالیت های دستگاه های اجرایی با این کشورها مشخص شده و همه ظرفیت های داخل کشور و سفارت خانه ها برای عملیاتی شدن این دستورکار و فعالیت های تعیین شده بکارگیری شود.
رویکرد ما در سرمایهگذاری و تولید باید نگاه تولید صادراتی باشد
نیازی با بیان اینکه نگاه ما در سرمایهگذاری و تولید باید نگاه تولید صادراتی باشد، یادآور شد: با توجه به ظرفیت های عظیم ایجاد شده در کشور، مرزهای جمهوری اسلامی ایران برای بنگاههای تولیدی کوچک شده و این بنگاهها باید در خارج از مرزهای ایران فعالیت کنند. بسیاری از بنگاهها باید سرمایهگذاری صادراتی داشته باشند و برای بنگاههای توانمند دیگر باید با نگاه راهبردی توسعه زنجیرهها، اعم از زنجیرههای منطقهای و بینالمللی، زمینه ارتقا فراهم شده تا در این زنجیرهها فعالیت کنند.
وی در مورد جذب سرمایهگذاری خارجی هم اظهار داشت: یکی از مطالبات جدی ما از نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای دیگر به ویژه کشورهای همسو، همسایه و دوست، توسعه سرمایه گذاری خارجی در ایران است تا زنجیرههای ارزش مزیت دار طرفین را تکمیل کنیم.
سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه در برنامه هفتم و سیاستهای دولت، سرمایهگذاری به صورت جدی مورد تاکید قرار گرفته است، افزود: در این راستا اگر بتوانیم از سرمایهگذاران خارجی استفاده کنیم، ظرفیت بسیار خوبی برای کشور ایجاد میشود. البته وزارت صمت، وزارت امور اقتصادی و دارایی و دستگاههای دیگر هم باید بسترسازی لازم را برای سرمایهگذاری خارجی فراهم کنیم که دراین زمینه میتوان کارهای جدی تعریف کرد.
تنوعبخشی در کالاهای صادراتی موضوع بسیار مهمی است
وی تنوعبخشی به مبادی و مقاصد تجاری و تنوع بخشی به کالاهای صادراتی را راهبرد دیگر وزارت صمت در خصوص توسعه روابط تجاری با کشورها برشمرد و خاطرنشان کرد: برای صادرات کالاهای خام و نیمه خام عوارض در نظر گرفته شده است، بر این اساس بحث تنوعبخشی در کالاهای صادراتی هم موضوع بسیار مهمی است که در حال برنامه ریزی و اجرای پروژه های مختلف برای تحقق این رویکرد هستیم.
نیازی در مورد هماهنگیهای سازمانی هم اینگونه توضیح داد: در سازمان توسعه تجارت، اصلاح ساختاری صورت گرفته و مدل منطقهای را برای این سازمان درنظر گرفتیم تا روی مناطق مختلف دنیا تمرکز داشته داشته باشد که در شکلگیری این ساختار جدید، کمک شایانی از سوی وزارت امور خارجه به وزارت صمت صورت گرفت.
وی با بیان اینکه اطلاعات ظرفیتهای صادراتی برخی از شرکتهای مهم داخلی و ظرفیتهای جمهوری اسلامی در اختیار سفرا قرار میگیرد، گفت: استفاده از ظرفیتهای سفارتخانه ها و سازمان توسعه تجارت، هماهنگی رایزنان و روسای مراکز تجاری با سفرا، استفاده از ظرفیتهای سفارتخانه برای فعالان اقتصادی و مرجع شدن سفارتخانهها برای صادرات و غیره موضوعاتی که مورد مطالبه و درخواستمان از نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای دیگر است.
http://www.sanatnews.ir/News/1/277591
برچسب ها :
سید مهدی نیازی
,
صادرات
,
صنعت، معدن و تجارت
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
Sending ...
پربازديد ترينها
ربات 3 پا، مسئول تعمیرات خارج از سفینه های فضایی
استفاده از نانوحسگرها برای درب خودرو
حجم مخازن آب تهران رو به پایین است
الحاق ۴۷۱ هکتار اراضی به محدوده شهرهای استان اصفهان
برخورد با بهره برداران متخلف در معادن
فناوری گرافن برای خنک کردن گوشیهای هوشمند
افزایش ۲۳ درصدی مشارکت در سومین دوره رقابت علمی کنز
۸ شاخص سلامت قلب که موجب طول عمر میشود
ارتقای موفقیت آمیز موتور M15
تکمیل و بهره برداری از ۲۵ طرح معدن و صنایع معدنی در ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱
پیشبینی ترسناک ناسا درباره آینده آمریکا
آمادهسازی کشتیهای دو هزار نفری برای جابهجایی تماشاگران جامجهانی
آخرين اخبار
وزیر میراث فرهنگی: اعتبار ویژهای به ارگ جهانی بم اختصاص مییابد
پذیرهنویسی پروژه بیواتانول در بورس ۸ مهر ارائه میشود
۲۵ هزار میلیارد ریال برای بهرهبرداری از معدن طلای قلقله سقز نیاز است
معاون استاندار تهران: فاز ۳ شهرک صنعتی قرچک به صنف پوشاک اختصاص یابد
بسیاری از آگهیهای فروش املاک جعلی و ساختگی است
وزیر راه: ایران راه حل بنبستهای ترانزیتی در منطقه است
رشد بخش نفت در دولت سیزدهم رکورد پس از انقلاب را زد
احتمال افزایش قیمت نفت به بشکهای ۱۲۰ تا ۱۵۰ دلار
افزایش هنگفت ارزش بیتکوین در پیش است؟
تداوم نقض پروتکل «عدم برخورد» توسط ائتلاف آمریکایی در سوریه
دومین برد بسکتبال سه نفره در بازیهای آسیایی
به منظور افزایش همکاریهای پولی و بانکی؛ فرزین وارد قطر شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز