وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
|
افزایش ۴۰۰هزار بشکهای تولید نفت در سال جاری
|
بهرهبرداری از ۷۹ پروژه به ارزش ۱۶ میلیارد دلار
|
آفریقا فرصتهای زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
|
وزیر نفت همراه با رئیسجمهوری عازم پاکستان شد
|
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تکمیل هرچه سریعتر راهآهن بصره- شلمچه
|
وزیر نفت: اقتصاد اسرائیل رو به فروپاشی است
|
رفع ۷۲۵ نقطه حادثه خیز محورهای مواصلاتی
|
وزیر نفت: پالایشگاه جمعآوری گازهای میادین نفتی غرب کشور افتتاح میشود
|
افزایش ۱۸ میلیون لیتری تولید بنزین در دولت سیزدهم
|
ریالی از صندوق خسارتهای بدنی بابت رفع نقاط حادثه خیز تامین نشد
|
پیشبینی ۱۷ میلیون مسافر نوروزی در کشور
|
بذرپاش: تصمیمی برای افزایش نرخ بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس نداریم
|
جمعه 14 ارديبهشت 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
خاکشیر یکی از محبوبترین نوشیدنیها برای رفع تشنگی و بهبود گرمازدگی
تاريخ:سی و يکم خرداد 1402 ساعت 13:42
|
کد : 278940
|
مشاهده: 188
خاکشیر از خاصیت رفع تشنگی و بهبود گرمازدگی برخوردار است و با جذب فراوان آب در دستگاه گوارش، احساس گرما و عطش بیش از حد را کاهش میدهد.
به گزارش ایسنا، محسن پویان، مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به این که شربت خاکشیر یکی از محبوبترین نوشیدنیهای تابستانی است، گفت: در تابستان افراد به دنبال رفع تشنگی و بهبود گرمازدگی خود هستند که خاکشیر هر دو این خواص را دارد.
وی افزود: از زمانهای دور از فواید خاکشیر برای کاهش حرارت بدن و رفع تب استفاده میشد. امروزه نیز این دانههای معجزهآسا هنوز هم برای بهبود بسیاری از مشکلات و بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، بهترین نحوه مصرف خاکشیر را بهصورت شربت توصیه کرد و افزود: تخم خاکشیر باید پیش از تبدیل به شربت، دو تا سه بار شسته شود تا آلودگی آن بهطور کامل برطرف شده و برای مدتی هم باید در آب باقی بماند تا آب لازم را به خود جذب کند.
پویان تصریح کرد: خاکشیر هر دو خاصیت رفع تشنگی و بهبود گرمازدگی را دارد. یکی از خواص خاکشیر، کاهش دمای بدن است و با جذب فراوان آب در دستگاه گوارش، احساس گرما و عطش بیش از حد را کاهش میدهد.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، استفاده از خاکشیر را برای درمان افرادی که دچار یبوست مزمن هستند، توصیه کرد و گفت: افراد برای درمان یبوست خود میتوانند صبحها دو قاشق غذاخوری تخم خاکشیر را همراه با یک لیوان آب گرم و یک قاشق عسل یا نبات مخلوط کرده و با معده خالی مصرف کنند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، وی با اعلام این که خاکشیر علاوه بر شادابی پوست باعث افزایش شیر در زنان شیرده میشود، یادآور شد: مصرف زیاد خاکشیر در برخی افراد باعث سردرد شده که برای جلوگیری از این منظور میتوانند روزانه بین دو تا ۱۰ گرم از این گیاه را استفاده کنند.
http://www.sanatnews.ir/News//278940
برچسب ها :
خاکشیر
,
تابستان
,
گرمازدگی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
علت مرگ پلنگ دنا اعلام شد
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
وزیر راه: راه آهن سنندج - باشماق فرصت جدید ترانزیتی است
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
وزیر نفت: به دنبال راهاندازی کریدور گازی شمال جنوب هستیم
اطلاعیه وزارت صمت درباره مصوبه شورایعالی نظارت
آخرين اخبار
افزایش درخواست روسها برای سفر به ایران؛ احتمال پرواز مستقیم به کیش
تاکید وزیر اقتصاد امارات بر توسعه روابط با ایران در همه حوزهها
رکورد صدور پروانه در بافتهای فرسوده پس از انقلاب شکسته شد
یک ایرانی بهترین آهنگساز فستیوال لسآنجلس شد
دستگیری ۵۷ سارق و مالخر حرفهای وسایل نقلیه در تهران
رقابت ویژه چند فیلم و تعطیلی یک روزه سینما
آمادگی شهرداری تهران برای تجمیع دانشکدههای فرهنگیان
رژیم صهیونیستی مانع از بازدید کمیسر کل آنروا از غزه شد
وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است
وزیر ورزش: تغییر نام باشگاه استقلال باید با طی مراحل قانونی انجام شود
تمامی خودروهای داخلی باید به ردیاب مجهز شوند
توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز