وجیهالله جعفری معاونت معدنی وزارت صمت شد
|
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
|
تاکید بر توسعه همکاریهای صنعتی و معدنی بین ایران و ارمنستان
|
پیام تسلیت وزیر صمت در پی شهادت سیدحسن نصرالله
|
توسعه همکاریهای ایران و پاکستان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر
|
برگزاری کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و عربستان در آیندهای نزدیک
|
همکاریهای ایران و تاجیکستان در حوزه برق توسعه مییابد
|
گزارش کامل کارشناسی ابعاد حادثه به مردم ارائه می شود
|
اجازه تغییر کاربری مدارس را نمیدهیم
|
رجستری آیفون را دنبال میکنیم
|
دستور وزیر راه برای پیگیری سریع سانحه قطار باری هرمزگان
|
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان معاون وزیر شد
|
لزوم تنوع در تولید گریدهای پتروشیمی
|
سه شنبه 17 مهر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آمریکا در تب و تاب خودکفایی در یک ماده معدنی کلیدی
تاريخ:نهم مهر 1403 ساعت 10:15
|
کد : 300668
|
مشاهده: 108
به گزارش صنعت نیوز، دولت آمریکا از طریق سیاستهای مطلوب و تامین مالی قابل توجه، از توسعه صنعت لیتیوم بومی حمایت میکند تا تامین مطمئن مواد معدنی حیاتی برای فناوری انرژی تجدیدپذیر و پاک را تضمین کند.
به گزارش صنعت نیوز، دولت آمریکا از طریق سیاستهای مطلوب و تامین مالی قابل توجه، از توسعه صنعت لیتیوم بومی حمایت میکند تا تامین مطمئن مواد معدنی حیاتی برای فناوری انرژی تجدیدپذیر و پاک را تضمین کند.
چندین کشور برای حمایت از تولید باتری برای وسایل نقلیه برقی و ذخیرهسازی نیرو در مقیاس نیروگاههای بزرگ در سراسر جهان، سرمایهگذاری سنگینی در استخراج لیتیوم انجام دادهاند. این سرمایهگذاریها به رشد عظیم پروژههایی معدنی در قطبهای لیتیوم مانند مثلث لیتیوم در آمریکای جنوبی کمک کرده است. همچنین، اکتشاف بیشتر در مناطق دارای پتانسیل اکتشافی کمتر را تشویق کرده است، زیرا شرکتهای انرژی به دنبال تقویت زنجیره تامین خود از طریق تولید داخلی لیتیوم هستند. در آمریکا، آرکانزاس به سرعت در حال تبدیل شدن به یک قطب اصلی لیتیوم است و با فعالیتهای اکتشافی بزرگتر انتظار میرود که ایالتهای لیتیومی دیگری هم ظاهر شوند.
دولت بایدن، با سیاستهای مطلوب برای فعالیتهای معدنی که از گذار سبز حمایت میکنند و تامین مالی تحت قانون کاهش تورم و قانون زیرساخت دو حزبی، از توسعه صنعت داخلی لیتیوم حمایت میکند. این اقدامات در راستای تلاش دولت برای ایجاد یک منبع قابل اطمینان از مواد معدنی حیاتی برای حمایت از بکارگیری انرژیهای تجدیدپذیر و فناوری پاک صورت میگیرد.
وزارت انرژی آمریکا در مارس سال جاری، بودجهای بالغ بر ۲.۲۶ میلیارد دلار را تحت برنامه وام ساخت وسایل نقلیه پیشرفته فناوری برای ساخت پروژه لیتیوم «تاکر پاس» در نوادا اعلام کرد. پیشبینی میشود این معدن در اواخر دهه جاری، عملیاتی شود و لیتیوم شرکت جنرال موتورز را تامین کند.
شرکت «لیتیوم امریکاس»، سالانه حدود ۴۰ هزار تن کربنات لیتیوم با کیفیت باتری را در «تاکر پاس» استخراج خواهد کرد که میتواند برای حداکثر ۸۰۰ هزار خودروی برقی استفاده شود و تولید آن در نهایت به ۸۰ هزار تن در سال خواهد رسید. جنرال موتورز ۶۵۰ میلیون دلار بیشتر در این پروژه سرمایهگذاری کرده است.
شرکت اکسون موبیل در نوامبر سال گذشته، برنامههایی را برای تولید لیتیوم در آمریکا اعلام کرد. اکسون، منطقهای را در جنوب آرکانزاس خریداری کرد که سرشار از ذخایر لیتیوم است. این شرکت تولید لیتیوم گرید باتری را در این محل، در سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد کرد و قصد دارد به حد کافی از این ماده معدنی را تولید کند تا از تولید سالانه یک میلیون دستگاه خودروی برقی تا سال ۲۰۳۰ حمایت کند. اکسون با شرکت «تترا تکنولوژی» برای کسب و کار لیتیوم خود تحت برند «موبیل لیتیوم» شریک شده است.
شرکت «امریکن باتری تکنولوژی»، «اپلاید متریالز» و «سیربا سولوشنز» مجموعا ۲.۸ میلیارد دلار در تامین مالی وزارت انرژی آمریکا را برای ۲۱ تاسیسات فرآوری لیتیوم و بازیافت باتری لیتیومی دریافت کردهاند.
شرکت آلبیمارل که تولیدکننده بزرگ لیتیوم است، تولید لیتیوم را در کارولینای شمالی دنبال میکند. این شرکت اوایل امسال اعلام کرد قصد دارد معدن «کینگز مونتین» را در تا پایان سال ۲۰۲۶ در این ایالت، بازگشایی کند و از حمایت ۱۵۰ میلیون دلاری وزارت انرژی برخوردر شده است. با این حال، با انتقاد فعالان محیط زیست و گروههای بومی روبرو شده که به دنبال جلوگیری از این پروژه هستند. آلبیمارل، به دنبال توسعه تولید داخلی لیتیوم است و در حال حاضر، معدن «سیلور پیک» را در نوادا اداره میکند.
بر اساس اکتشافات اخیر، آمریکا میتواند به خودکفایی در تامین لیتیوم مورد نظرش دست یابد. گروهی از دانشمندان تحت حمایت شرکت «لیتیوم امریکاس» در سپتامبر گذشته، کشف ۲۰ تا ۴۰ میلیون تن ذخایر لیتیوم را در دهانه آتشفشانی «مک دِرمیت کالدرا» گزارش کردند که تقریبا دو برابر ذخایر کشف شده در بولیوی است.
وزارت انرژی آمریکا در دسامبر، اعلام کرد ذخایر بزرگ لیتیوم دیگری را در زیر دریاچه سالتون کالیفرنیا تائید کرده است. در این گزارش آمده است: حدود ۳۴۰۰ کیلوتن لیتیوم وجود دارد که برای بیش از ۳۷۵ میلیون باتری خودروی برقی کافی است. این مقدار بسیار بالاتر از ۱۴ میلیون تن است که قبلا توسط سازمان زمین شناسی آمریکا نقشه برداری شده بود.
هر چند اکتشافات اخیر لیتیوم در آمریکا قابل توجه است، این کشور هنوز تواناییهای محدودی برای استخراج، فرآوری و تولید لیتیوم داخلی دارد. بزرگترین تولیدکنندگان لیتیوم در سراسر جهان در حال حاضر، استرالیا، شیلی، چین، آرژانتین، برزیل، زیمبابوه، آمریکا و پرتغال هستند. آمریکا تنها کشوری از میان این کشورها است که در دهه گذشته، با کاهش تولید لیتیوم روبرو شده است. این کشور همچنین کمترین تولید لیتیوم را نسبت به حجم ذخایر خود در میان این کشورها دارد.
با این حال، امیدهای زیادی به آینده لیتیوم تولید آمریکا وجود دارد و آرکانزاس، به عنوان قطب بزرگ تولید این ماده معدنی حیاتی نمایان شده است. چندین شرکت بزرگ، از جمله شرکتهایی مانند اکسون موبیل، آلبیمارل و «استاندارد لیتیوم»، در عملیات معدنی در آرکانزاس سرمایهگذاری کردهاند. بر اساس فعالیتهای اکتشافی اخیر، ذخایر لیتیوم در این ایالت از کیفیت بالایی برخوردار است.
بر اساس گزارش اویل پرایس، آمریکا سرمایهگذاری بالایی در توسعه فناوریهای «استخراج مستقیم لیتیوم» (DLE) انجام داده تا پتانسیل تولید آنها را افزایش دهد. فناوریهای DLE میتوانند تا ۹۰ درصد لیتیوم در شوراب استخراج کنند که بسیار بالاتر از نرخ استخراج حوضچههای معمولی به میزان حدود ۵۰ درصد است.
این فناوریها همچنین میتوانند این ماده معدنی را به جای چند ماه، در چند روز استخراج کنند که به طور بالقوه تولید آن را بسیار ارزانتر و سریعتر میکند. با این حال، هنوز ثابت نشده است که DLE در مقیاس بزرگ کار میکند؛ به این ترتیب، آمریکا باید این فناوری را بیشتر توسعه دهد یا تکنیکهای تولید معمولی را در مقیاس وسیعتری برای افزایش ظرفیت تولید لیتیوم خود به کار گیرد.
http://www.sanatnews.ir/News/1/300668
برچسب ها :
معدن
,
آمریکا
,
مواد معدنی
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
Sending ...
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
وزیر راه: راه آهن سنندج - باشماق فرصت جدید ترانزیتی است
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
اطلاعیه وزارت صمت درباره مصوبه شورایعالی نظارت
وزیر نفت: به دنبال راهاندازی کریدور گازی شمال جنوب هستیم
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
آخرين اخبار
پایش محصولات خام کشاورزی پرمصرف
یمن ۷ اکتبر را تعطیل رسمی اعلام کرد
اجرای ترانههای نوستالژیک در یک کنسرت برای بانوان
بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی تخصصی صنعت خودرو ایران_تبریز برگزار میشود
لزوم احتیاط در درمان سرماخوردگی کودکان با داروهای بدون نسخه
کشف ۴۴۰ تن مواد مخدر در کشور از سال گذشته تاکنون
کاهش ۲۶ درصدی آمار فوتیهای تصادقات موتورسواران در تهران
برگزاری تورهای محلی رایگان گردشگری در پایتخت
یک گام تا ثبت ملی غار تاریخی اُل نراق
اعزام و پذیرش ۱۸.۵ میلیون مسافر در ۶ ماه نخست ۱۴۰۳
شرایط پذیرش اوراق گام برای تخصیص ارز واردات اعلام شد
برنامه جدید بانک مرکزی برای عرضه سکه
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز