به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی صنعت نیوز، به واحدهاي توليد مواد غذايي كه فرآورده هاي سالم توليد ميكنند نشان ايمني و سلامت اعطا ميشود.
دكتر رسول ديناروند معاون غذا وداروي وزارت بهداشت امروز درمراسم معرفي واحدهاي برتر صنايع غذايي ، آشاميدني و بهداشتي استان اصفهان با اعلام اين خبر گفت ارتقاي سلامت و اطمينان خاطر مصرف كنندگان از نتايج اين طرح است .
وي افزود اين وزارتخانه در راستاي سلامت محوري ، نظارت وكنترل كيفيت برموادغذايي در مناطق مختلف كشور را گسترش داده است و 8 هزار كارخانه توليد موادغذايي رتبه بندي مي شود.
دكتر ديناروند تاكيدكردهرچند شرايط سلامت موادغذايي درايران نسبتا مناسب است اما وزارت بهداشت اجازه نمي دهدغذاي ناسالم وارد چرخه زندگي مردم شود.