يک شنبه 19 مرداد 1404

کاخ سفید دعوت از زلنسکی به نشست آلاسکا را بررسی می‌کند

  تاريخ:نوزدهم مرداد 1404 ساعت 12:26   |     کد : 347428   |     مشاهده: 13
به گفته یکی از مقام‌های ارشد آمریکایی و سه فرد مطلع، کاخ سفید در حال بررسی دعوت از زلنسکی برای شرکت در نشست آتی ترامپ و پوتین در آلاسکاست.

به گزارش ایسنا، یکی از این افراد مطلع گفت: «دعوت از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین برای شرکت در این نشست در حال بررسی است. البته هنوز این دعوت نهایی نشده و مشخص نیست که آیا زلنسکی در نشست آلاسکا خواهد بود یا خیر.»

به نقل از شبکه خبری ان.بی.سی، یکی از مقام‌های ارشد کاخ سفید نیز در پاسخ به اینکه آیا آمریکا از زلنسکی برای حضور در آلاسکا رسما دعوت می‌کند یا نه، گفت: «دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا همچنان آماده نشستی سه جانبه با حضور ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی اوست در حال حاضر، کاخ سفید بر روی برنامه ریزی برای نشست دو جانبه به درخواست پوتین متمرکز است.»

یکی از افراد مطلع نیز گفت، اگر زلنسکی به آلاسکا برود، مشخص نیست که آیا او و پوتین در یک اتاق باشند.

افزایش روندهای دیپلماسی با هدف پایان دادن به جنگ در اوکراین پس از آن صورت می‌گیرد که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ، پیش از ضرب‌الاجل روز جمعه که رئیس جمهور برای پوتین تعیین کرده بود تا با آتش‌بس موافقت کند یا با تحریم‌های جدید روبرو شود، با پوتین در مسکو دیدار کرد.

http://www.sanatnews.ir/News/1/347428
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است