دو شنبه 31 شهريور 1404

واکنش حماس به حمله صهیونیست‌ها به دانشگاه بیرزیت

  تاريخ:سی و يکم شهريور 1404 ساعت 14:12   |     کد : 400447   |     مشاهده: 19
یکی از رهبران حماس حمله اشغالگران صهونیست به دانشگاه بیرزیت را تلاشی مذبوحانه برای متوقف کردن مقاومت در کرانه باختری دانست، ریاست این دانشگاه نیز این اقدام را در چارچوب حمله به آموزش عالی فلسطین توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، «عبد الرحمان شدید» از رهبران جنبش حماس امروز دوشنبه در واکنش به یورش شهرک‌نشین‌های صهیونیست به دانشگاه بیرزیت در بیانیه‌ای تاکید کرد: یورش نیروهای دشمن به دانشگاه بیرزیت تلاشی مذبوحانه برای متوقف کردن فعالیت‌های مقاومت در کرانه باختری است.

این رهبر حماس در ادامه نیز اعلام کرد: دانشجویان دانشگاه بیرزیت به راه دوست شهید خود «مثنی عمرو»، از نیروهای گردان‌های القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) و مجری عملیات تیراندازی در قدس اشغالی ادامه می‌دهند.

دانشگاه بیرزیت: یورش اشغالگران به دانشگاه، حمله به آموزش فلسطین است

دانشگاه بیرزیت نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیروهای اشغالگر بامداد امروز به محوطه دانشگاه یورش آوردند و خساراتی را به اموال دانشگاه وارد کرده و اعلامیه‌های تهدیدآمیزی را منتشر کردند. آنها به نیروهای حراست دانشگاه حمله‌ور شدند و ۲ نفر از آنها را زخمی کردند.

این دانشگاه در ادامه بیانیه خود نیز تاکید کرد، یورش اشغالگران صهیونیست به این دانشگاه در واقع ادامه سیاست برنامه‌ریزی‌شده برای هدف قرار دادن آموزش عالی فلسطین است.

تلویزیون فلسطین امروز اعلام کرد که نیروهای اشغالگر صهیونیستی بامداد امروز به دانشگاه بیرزیت در شمال رام‌الله حمله کرده و بعد از بازداشت تعدادی از نیروهای حراست دانشتگاه، در داخل دانشگاه شروع به تفتیش و آسیب زدن به ساختمان‌های آن کردند.

اشغالگران وارد سالن نمایش دانشگاه شده و تابلوهایی با تصویر نوار غزه را جمع‌آوری کردند، همچنین آنها برخی وسایل شخصی دانشجویان را با خود بردند، همزمان نیز یک پهپاد بر فراز ساختمان دانشگاه در حال تصویربرداری بود.

در شبکه‌های اجتماعی نیز تصاویری از استقرار خودروهای نظامیان صهیونیست در ورودی‌های دانشگاه و داخل آن و نصب پلاکاردهای هشدار توسط ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک بیرزیت منتشر شدند که در آنها به دانشجویان درباره فعالیت در فراکسیون اسلامی، انجمن دانشجویی جنبش حماس هشدار داده شده بود.

همزمان با این یورش، حملات شهرک‌نشین‌های صهیونیست و نیروهای ارتش اشغالگر به شهرها و مناطق کرانه باختری ادامه داشت و و امروز به چندین شهرک و شهر در کرانه باختری حمله‌ور شده و تعدادی فلسطینی را بازداشت و زخمی کردند.

http://www.sanatnews.ir/News/1/400447
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است